Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Επιστροφή στα βασιλικά καθήκοντα

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας θα επιστρέψει στις επίσημες δημόσιες υποχρεώσεις σήμερα για πρώτη φορά από τότε που η σύζυγός του, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, αποκάλυψε τη διάγνωση καρκίνου πριν από τέσσερις εβδομάδες.

Ο Ουίλιαμ πρόκειται να επισκεφτεί το φιλανθρωπικό ίδρυμα διανομής πλεονάζοντος φαγητού Surplus to Supper στο Σάρεϊ, όπου θα βοηθήσει στην κουζίνα και θα φορτώσει τα έτοιμα γεύματα σε φορτηγά παράδοσης.

Ο 41χρονος πατέρας τριών παιδιών, ο οποίος ζει στο κοντινό Windsor, θα επισκεφτεί στη συνέχεια σε ένα κέντρο νεολαίας στο Δυτικό Λονδίνο, το οποίο επωφελείται από τις παραδόσεις του οργανισμού. Ο Ουίλιαμ πέρασε τις τελευταίες 3,5 εβδομάδες με τη γυναίκα και τα παιδιά του για τις διακοπές του Πάσχα, καθώς η οικογένεια αφιέρωσε χρόνο για να επεξεργαστεί τη διάγνωση της Κέιτ.

Ο Πρίγκιπας παρευρέθηκε για τελευταία φορά σε μια δημόσια δέσμευση σε μια εκδήλωση για την αντιμετώπιση των αστέγων στο Σέφιλντ στις 19 Μαρτίου – τρεις ημέρες πριν από την αποκάλυψη του καρκίνου της Κέιτ στις 22 Μαρτίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ