Εύα Καϊλή: «Αντέχω για το παιδί μου»

«Άντεξα και αντέχω για το παιδί μου. Αφού είναι το παιδί μου καλά, είμαι κι εγώ καλά» δήλωσε η Εύα Καϊλή στην Έλλη Αυξεντίου και την εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1. Η δημοσιογράφος μετέφερε στον τηλεοπτικό αέρα τα όσα συζήτησε με την Ελληνίδα ευρωβουλευτή, σημειώνοντας ότι η Εύα Καϊλή «σαφώς είναι πρόθυμη για να θέσει ξανά την υποψηφιότητά της για τις ευρωεκλογές» και ότι «σκοπεύει να επισκεφτεί την χώρα μας πολύ σύντομα, ενδεχομένως και την περίοδο των Χριστουγέννων».

Σύμφωνα με την Έλλη Αυξεντίου ο βελγικός τύπος σχολίασε ως απάνθρωπη την μεταχείριση της Εύας Καϊλή ως προς την 5μηνη απαγόρευση να συναντήσει την κόρη της Αριάδνη

Το κοριτσάκι, σύμφωνα με όσα ανέφερε η μητέρα του, το πρώτο διάστημα εξέφραζε τα συναισθήματά του τραγουδώντας λυπητερά τραγούδια. Τώρα, όπως μοιράστηκε με την δημοσιογράφο, τα δύσκολα πέρασαν. Η Αριάδνη τραγουδά μόνο χαρούμενους σκοπούς. Μητέρα και κόρη είναι «αυτοκόλλητες» και επισκέφτηκαν μαζί την Ευρωβουλή για να χαρεί η μικρή Αριάδνη με το τεράστιο έλατο και την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του μεγάρου.

Η Εύα Καϊλή και ο εν διαστάσει σύζυγός της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, κατοικούν σε διαφορετικούς ορόφους της ίδιας πολυκατοικίας κι έτσι παρά τον χωρισμό η κόρη της δεν στερείται καθόλου τον πατέρα της, όπως αναφέρθηκε.

Μιλώντας στην Έλλη Αυξεντίου η Ελληνίδα πολιτικός ανέφερε ότι από την ανακοίνωση της σύλληψής της και μετά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, δεν έχει ενδιαφερθεί ούτε έχει τηλεφωνήσει να ρωτήσει για την δική της κατάσταση, ούτε καν για την κατάσταση του παιδιού της. Πάντως η κ. Καϊλή υπερασπίστηκε για άλλη μια φορά τον ισχυρισμό της αθωότητάς της και προανήγγειλε ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις σε σχέση με την υπόθεση.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ