Έστειλαν επιστολή στον Μεϊμαράκη

Η επιστολή των αδιόριστων στενογράφων της βουλής στον Μεϊμαράκη  

Επιστολή προς τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη απέστειλαν οι επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού της Βουλής των Ελλήνων,  που διενεργήθηκε από το ΑΣΕΠ για την πλήρωση 18 θέσεων τακτικού προσωπικού ειδικότητας στενογράφων. Όπως καταγγέλλουν, ο διορισμός τους εκκρεμεί παρότι  τα αποτελέσμα έχουν δημοσιευτεί από τις 14 Ιουλίου του 2011!

Στην επιστολή τους αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι η βουλή δεν τους έχει καλέσει μέχρι σήμερα για να υποβάλλουν τα δικαιολογητικό για το διορισμό τους, ενώ, υπογραμμίζουν, ότι παρότι έχουν υποβάλλει σειρά υπομνημάτων στον πρώην πρόεδρο της βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, προκειμένου να ενημερωθούν για το διορισμό τους, δεν έλαβαν καμία απάντηση. “Βρισκόμαστε στα όρια της απόγνωσης”, τονίζουν, ζητώντας συνάντηση με τον κ.  Μεϊμαράκη.

 

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή

         

       ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

                                  Κύριο Ευάγγελο Μεϊμαράκη

 

                                                 ΑΙΤΗΣΗ

 

Των επιτυχόντων του γραπτού διαγωνισμού της Βουλής των Ελλήνων,  που διενεργήθηκε από το ΑΣΕΠ για την πλήρωση 18 θέσεων τακτικού προσωπικού ειδικότητας στενογράφων ( προκήρυξη 1Γ/2010 ΑΣΕΠ)

                                                       ————–

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Τα οριστικά αποτελέσματα του ανωτέρω διαγωνισμού στον οποίο πήραν μέρος τετρακόσιοι ενενήντα εννέα (499) υποψήφιοι από όλη την επικράτεια , ολοκληρώθηκαν από το ΑΣΕΠ στις 21-2-2011 , οπότε κυρώθηκαν οι πίνακες των (14 τελικώς) επιτυχόντων και δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα της Κυβέρνησης στις 14-7-2011 (ΦΕΚ 463Γ/14-7-2011). Η Βουλή των Ελλήνων όμως, δε μας έχει καλέσει μέχρι σήμερα, να καταθέσουμε τα οικεία δικαιολογητικά για τον διορισμό μας, σύμφωνα με το νόμο.

Υποβάλαμε σειρά υπομνημάτων στον προκάτοχό σας Πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο και σε εσάς και ζητήσαμε ενημέρωση για το διορισμό μας, χωρίς όμως να πάρουμε μέχρι σήμερα καμιά απάντηση.

Μοναδική συνάντηση, είχαμε τον Ιούλιο του 2011 με τον Γενικό Γραμματέα της Βουλής κ. Α. Παπαϊωάννου, από τον οποίο επίσης δε μας δόθηκε σαφής απάντηση.

Βρισκόμαστε κύριε Πρόεδρε στα όρια της απόγνωσης ήδη και σας παρακαλούμε  να μας δεχθείτε σε μια έστω και ολιγόλεπτη συνάντηση , για να σας υποβάλουμε και σχετικό υπόμνημα για το ζήτημα του διορισμού μας, ο οποίος εκκρεμεί επί τόσο χρονικό διάστημα , που εύλογα πλέον ανησυχούμε για το αν η Βουλή των Ελλήνων προτίθεται ή όχι να εφαρμόσει τα αποτελέσματα του ανωτέρω διαγωνισμού

                                                                   Αθήνα 25-10-2012

Μετά τιμής                                                                                                       Οι άνω αναφερόμενοι επιτυχόντες στενογράφοι

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ