ΕΣΗΕΑ: «Καταδικάζουμε τους χαρακτηρισμούς του Π. Πολάκη κατά του Γ. Πρετεντέρη»

Την επίθεση που εξαπέλυσε το ο Παύλος Πολάκης στον Γιάννη Πρετεντέρη με αφορμή άρθρο του δημοσιογράφου για τις πρόσφατες εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, καταδίκασε η ΕΣΗΕΑ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως διαμαρτύρεται έντονα για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία κ. Παύλος Πολάκης κατά του συναδέλφου Γιάννη Πρετεντέρη.

Οι δημοσιογράφοι ασκούν το επάγγελμά τους σύμφωνα με τους κανόνες δεοντολογίας και εάν δεν τους τηρούν μπορεί οποιοσδήποτε να το καταγγείλει με συγκεκριμένη αιτιολόγηση. Οι προσβολές δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα» τονίζεται στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

Στην ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  είχε κάνει λόγο για «τοξικότητα» και επιτέθηκε κατά του δημοσιογράφου με βαριές εκφράσεις.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Δεν υπάρχει γενικώς «τοξικότητα»….

Για το σύστημα της διαπλοκής, το Μητσοτακέικο , τα φίλια ΜΜΕ τους και τους πετσοταϊσμενους δημοσιογράφους, «τοξικό» είναι ό,τι είναι επικίνδυνο για τα συμφέροντα των 100 οικογενειών που απομυζούν τη χώρα! Γι’ αυτό οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι τους, γίνονται τόσο δηλητηριώδεις ..

Γιαννη Πρετεντέρη με αυτό το δημοσίευμα αποδεικνύεις άλλη μια φορά πως είσαι αυτό που έλεγε ο αείμνηστος Βασίλης Ραφαηλίδης, δηλαδή:

ΕΝΑΣ ΚΟΥΒΑΣ ΜΕ ΣΚ@Τ@!!!μ

Ορθώς ανησυχείς και θα φανεί σύντομα γιατί….

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ