Ερντογάν: Παραληρεί και… ονειρεύεται σύνορα σε «3 ηπείρους» – Οι αναφορές σε Όμηρο και Αριστοτέλη

Νέο κρεσέντο προκλητικότητας από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος Πρόεδρος τόνισε ότι «η Τουρκία δεν είναι μόνο η χώρα που φαίνεται στους χάρτες. Είναι κάτι πέρα από αυτό. Τα σύνορα της καρδιάς μας έχουν εύρος σε τρεις ηπείρους και επτά εποχές».

«Μια νύχτα θα έρθω ξαφνικά»: Το ερωτικό τραγούδι που έγινε… απειλή από τον Ερντογάν

Ο Τούρκος Πρόεδρος, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, υποστήριξε ότι «όπως όλα τα σημεία της Ανατολίας, κάθε σημείο των Δαρδανελλίων είναι στολισμένο με τα πολύτιμα ίχνη της ιστορίας της ανθρωπότητας και της ιστορίας του τόπου μας».

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πρόσθεσε ότι «ανάμεσα σε αυτά είναι η πόλη του Αριστοτέλη, η Άσσος και η πόλη του Ομήρου, η Τροία».

Δεν σταματά να προκαλεί ο Ερντογάν: Το «θα έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ» έγινε ο εφιάλτης των εχθρών μας

Ο ίδιος επεσήμανε ότι «η Τουρκία δεν είναι μόνο η χώρα που αποτελείται από τα σύνορα που εμφανίζονται στους χάρτες, τα σύνορα της καρδιάς μας έχουν εύρος όπως περιγράφουν οι πρόγονοί μας σε 3 ηπείρους και 7 εποχές. Οικοδομούμε τη μεγάλη και ισχυρή Τουρκία για όλους τους φίλους μας που έχουν στρέψει το βλέμμα και την καρδιά τους σε εμάς, για όλα τα θύματα, για όλους τους καταπιεσμένους».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ:

Ερντογάν: «Ζήτησα από την ΕΕ να καλέσει την Ελλάδα για διάλογο, αντί να υποστηρίζει άδικες και παράνομες πρωτοβουλίες»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK