Επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη: Σχηματίζεται δικογραφία – Η νέα ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Νέα ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την επίθεση σε βάρος του Γιάνη Βαρουφάκη, σε εστιατόριο στα Εξάρχεια. Ένας από τους δράστες φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες.

Γιάνης Βαρουφάκης: Ταυτοποιήθηκε ένας από τους δράστες της επίθεσης

Όπως σημειώνεται η δικογραφία που σχηματίζεται αφορά στα αδικήματα της βίας κατά πολιτικού σώματος και συγκεκριμένα κατά Αρχηγού πολιτικού κόμματος καθώς και της επικίνδυνης και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της επίθεσης σε βάρος του Προέδρου της Κ.Ο. και Γραμματέα του ΜέΡΑ25 που έλαβε χώρα βραδινές ώρες χθες στα Εξάρχεια. (σχετ. η από 10-03-2023 Ανακοίνωση).

Γιάνης Βαρουφάκης: Η επόμενη ημέρα μετά την επίθεση – «Ήταν οργανωμένη – Σαν να ήταν επαγγελματίες»

Η δικογραφία που σχηματίζεται αφορά στα αδικήματα της βίας κατά πολιτικού σώματος και συγκεκριμένα κατά Αρχηγού πολιτικού κόμματος καθώς και της επικίνδυνης και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Η αυτεπάγγελτη προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να ταυτοποιηθούν και συλληφθούν οι δράστες, ενώ για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ