Ελληνική Λύση: «Ο Έβρος δεν είναι ούτε Δήμος Θέρμης, ούτε Εκάλη και Κολωνάκι» – Τι απαντά για την επιστολή Φάμελλου

«Ο Έβρος δεν είναι ούτε Δήμος Θέρμης ούτε Εκάλη και Κολωνάκι, αλλά το τελευταίο οχυρό της χώρας πριν την Τουρκία» απαντά η Ελληνική Λύση στον «προσωρινό πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ», με αφορμή την επιστολή του Σωκράτη Φάμελλου με την οποία ζητεί την παραπομπή του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Πάρη Παπαδάκη, στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, με το σκεπτικό ότι συμμετείχε σε «παρακίνηση σε πράξεις μίσους εναντίον μεταναστών».

«Ο προσωρινός πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με θητεία 4 μηνών κ. Σωκράτης Φάμελλος, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, ζητεί την άμεση παραπομπή στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Παράσχου Παπαδάκη, για  δηλώσεις του! Ο προσωρινός  πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να καταλάβει ότι ο Έβρος δεν είναι ούτε Δήμος Θέρμης ούτε Εκάλη και Κολωνάκι, αλλά το τελευταίο οχυρό της χώρας πριν την Τουρκία. Ο “προσωρινός” κ. Φάμελλος ας επισκεφθεί πρώτα τον Έβρο να μιλήσει με κατοίκους και μετά από την ασφάλεια του κλιματιζόμενου γραφείου του, ας στείλει όσες “επιστολές” επιθυμεί», τονίζει η Ελληνική Λύση για να προσθέσει: «Άλλωστε και με δική του υπογραφή, “χωρίς τουφεκιά”, παρέδωσαν, αυτός και ο ΣΥΡΙΖΑ, το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς».

Καταλήγοντας, από την Ελληνική Λύση επισημαίνουν: «Δεν θα αποδώσουμε στην “ελληνοφοβία” που διακατέχει κάποιους την επιστολή του προσωρινού προέδρου, αλλά στην απουσία του επί πέντε μέρες από την περιοχή. Ως προσωρινός πρόεδρος, όταν θα επισκεφθεί τον Έβρο, ας επαναλάβει ενώπιον των κατοίκων του Άβαντα και των υπολοίπων κατεστραμμένων χωριών τα όσα είπε για το βουλευτή της Ελληνικής Λύσης».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ