Ελληνική Λύση: Καζάνι που βράζει μετά την άγρια κόντρα στελεχών με τον Κυριάκο Βελόπουλο

Καζάνι που βράζει είναι η Ελληνική Λύση, με τον Κυριάκο Βελόπουλο και τα στελέχη του που αποχώρησαν να ανταλλάσσουν σκληρές κατηγορίες, μετά την απόφαση για αλλαγή των εκλογικών περιφερειών τους, με αφορμή σενάρια «αποστασίας» και δημοσιεύματα, σύμφωνα με το οποία φέρονται να είχαν προσεγγιστεί από στελέχη της ΝΔ για να μεταπηδήσουν εκεί, μετά την εκλογή τους στην Βουλή

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης μέσω του Realfm και της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου εξαπέλυσε νέα επίθεση εναντίον του Αντώνη Μυλωνάκη και της Κατερίνας Αλεξοπούλου, επισημαίνοντας πως δεν μιλάει με «λερωμένους» .

«Σκιές εμείς δεν δεχόμαστε. Είναι δεδομένο αυτό. Σκιά καμία, Βγήκε ένα δημοσίευμα και αλλεπάλληλα δημοσιεύματα από site. Αυτό που έκανε το κόμμα ήταν το αυτονόητο, να διαφυλάξει και τους βουλευτές από αυτά που ακούγονταν για χρηματισμό αλλά το κόμμα. Τους πρότεινε να κατέλθουν σε άλλη εκλογική περιφέρεια και στις επόμενες εκλογές όταν αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει ούτε ένα ενδεχόμενο να επανέλθουν. Δυστυχώς, ακούγοντας όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες, έχω πολλές ερωτήσεις να κάνω. Θα δώσω μια συμβουλή: ο πίνων μεθά, ο παίζων χάνει και ο ομιλών εκτίθεται». Τα δύο από αυτά που προανέφερα ισχύουν, διότι χθες στον Realfm ένας από τους τέως υποψηφίους (σ.σ. ο κ. Μυλωνάκης), είπε το εξής αμίμητο ότι “από τον Σεπτέμβριο θέλω να φύγω”» τόνισε ο κ. Βελόπουλος.

«Ο συγκεκριμένος ούτε καν έστειλε επιστολή στην επιτροπή, δεν έκανε καν το αυτονόητο. Υπάρχουν όργανα δεν είμαστε ξέφραγο αμπέλι. Σε αυτό το κόμμα, πρωτοκλασάτα άτομα είναι μόνο οι ψηφοφόροι του και τα όποια σοβαρά στελέχη. Όταν σε καλεί η επιτροπή δεοντολογίας να στείλεις μια επιστολή, να εξηγήσεις και δεν την στέλνεις, θεωρώ ότι η ασέβεια προς τα όργανα είχε το αποτέλεσμά της» πρόσθεσε.

«Δεν σας φαίνεται περίεργο που η ΝΔ που βγάζει σαν μαντζούνια τις ανακοινώσεις, για το συγκεκριμένο θέμα δεν έβγαλε ούτε μια ανακοίνωση;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

«Δεν θα κάνω ίσο τον εαυτό μου με τον τέως υποψήφιο, με την έννοια ότι έλεγε ότι δεν θα κατέβει υποψήφιος στην αρχή, τώρα λέει ότι θα κατέβει. Δυστυχώς ομιλεί πολύ και εκτίθεται» σχολίασε ο κ. Βελόπουλος στον Realfm.

«Ενδείξεις είχαμε όχι αποδείξεις και οι ενδείξεις μας οδήγησαν στην κάθαρση. Κάθαρση παντού. Δεν θέλουμε ούτε μία σκιά» είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για όσα είπε ο κ. Μυλωνάκης περί υποψηφίων από την Χρυσή Αυγή ο κ. Βελόπουλος απάντησε: «Δεν θα απαντήσει η κεφαλή του κόμματος σε έναν τέως υποψήφιο. Αυτά τα λέει αυτός, δεν βγήκαν τα ψηφοδέλτια. Πού το ξέρει ο κύριος αυτός; Δεν έχουν ανακοινωθεί, άρα πού το ξέρει; Του τα λέει η ΝΔ; Δεν γνωρίζω. Ας πάει στο μαγαζί που ήθελε να πάει και ας τελειώσει η ιστορία».

Ο Αντώνης Μυλωνάκης, μίλησε την Δευτέρα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 και στράφηκε ευθέως κατά του Κυριάκου Βελόπουλου, κατηγορώντας τον πως «έστησε» την ιστορία με την «δήθεν αποστασία», για να βγάλει από την μέση τους βουλευτές του κόμματος που εξέφραζαν πολιτικό λόγο και διαφωνίες με τις κινήσεις του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης.

Ο κ. Μυλωνάκης είπε ότι «σήμερα είναι η χειρότερη μέρα της ζωής μου. Μέχρι χθες έλεγα μήπως ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν είναι τόσο μεγάλος πολιτικός απατεώνας. Όμως μετά την ανάρτηση του με την οποία έλεγε εμένα «σκουπίδι, πολιτικό trash που γυρίζω στα κανάλια», από σήμερα τελείωσε ο Βελόπουλος και θα το δείτε στις εκλογές και δυστυχώς τελειώνει ένα κόμμα που υπηρέτησα 4 χρόνια με πάρα πολύ μεγάλη αγάπη και καθήκον». «Του δίνω 48 ώρες να βγει και να πει ότι έγινε λάθος από την επιτροπή δεοντολογίας, ο Μυλωνάκης δεν έχει καμία σχέση», ανέφερε.

«Εκεί με πείραξε, ότι είχαμε προσωπική σχέση. Αυτός που πίναμε καφέ μέχρι χθες, που ήταν φίλος μου, που λέγαμε τα προσωπικά μας, να προσπαθεί να με τελειώσει, όχι απλώς να μην είμαι υποψήφιος», είπε ο κ. Μυλωνάκης για τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Από την πλευρά της η Κατερίνα Αλεξοπούλου τόνισε: « Τέσσερα χρόνια ήμαστε στυλοβάτες του. Εγώ προσωπικά έχω καταθέσει 700 ερωτήσεις για όλη την Ελλάδα. Εγώ κοίταζα την δουλειά μου, να προβάλω τα προβλήματα των ευάλωτων ομάδων.

 

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κ. Αναστασία Αικατερίνη Αλεξοπούλου σκέφτεται να κινηθεί νομικά απέναντι στο κόμμα του κ. Βελόπουλου καθώς όπως λέει αποτελούν συκοφαντική δυσφήμηση προς το πρόσωπό της

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ