Βελόπουλος στον Realfm 97,8: Κάθαρση παντού, δεν θέλουμε ούτε μία σκιά – Η απάντηση στον Μυλωνάκη

Ο Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου δήλωσε ότι «η επιτροπή Δεοντολογίας έκανε κάθαρση».

Βελόπουλος: Η πρώτη αντίδραση – «Πολιτικά σκουπίδια και ψεύτες για μια καρέκλα»

«Σκιές εμείς δεν δεχόμαστε. Είναι δεδομένο αυτό. Σκιά καμία, Βγήκε ένα δημοσίευμα και αλλεπάλληλα δημοσιεύματα από site. Αυτό που έκανε το κόμμα ήταν το αυτονόητο, να διαφυλάξει και τους βουλευτές από αυτά που ακούγονταν για χρηματισμό αλλά το κόμμα. Τους πρότεινε να κατέλθουν σε άλλη εκλογική περιφέρεια και στις επόμενες εκλογές όταν αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει ούτε ένα ενδεχόμενο να επανέλθουν. Δυστυχώς, ακούγοντας όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες, έχω πολλές ερωτήσεις να κάνω. Θα δώσω μια συμβουλή: ο πίνων μεθά, ο παίζων χάνει και ο ομιλών εκτίθεται». Τα δύο από αυτά που προανέφερα ισχύουν, διότι χθες στον Realfm ένας από τους τέως υποψηφίους (σ.σ. ο κ. Μυλωνάκης), είπε το εξής αμίμητο ότι “από τον Σεπτέμβριο θέλω να φύγω”» τόνισε ο κ. Βελόπουλος.

«Ο συγκεκριμένος ούτε καν έστειλε επιστολή στην επιτροπή, δεν έκανε καν το αυτονόητο. Υπάρχουν όργανα δεν είμαστε ξέφραγο αμπέλι. Σε αυτό το κόμμα, πρωτοκλασάτα άτομα είναι μόνο οι ψηφοφόροι του και τα όποια σοβαρά στελέχη. Όταν σε καλεί η επιτροπή δεοντολογίας να στείλεις μια επιστολή, να εξηγήσεις και δεν την στέλνεις, θεωρώ ότι η ασέβεια προς τα όργανα είχε το αποτέλεσμά της» πρόσθεσε.

Βελόπουλος: Για ακόμα μια φορά ο πρωθυπουργός αποδείχθηκε αμετανόητος – Πάλι του έφταιγαν οι άλλοι

«Δεν σας φαίνεται περίεργο που η ΝΔ που βγάζει σαν μαντζούνια τις ανακοινώσεις, για το συγκεκριμένο θέμα δεν έβγαλε ούτε μια ανακοίνωση;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

«Δεν θα κάνω ίσο τον εαυτό μου με τον τέως υποψήφιο, με την έννοια ότι έλεγε ότι δεν θα κατέβει υποψήφιος στην αρχή, τώρα λέει ότι θα κατέβει. Δυστυχώς ομιλεί πολύ και εκτίθεται» σχολίασε.

Κυριάκος Βελόπουλος: Το μήνυμά του για την Ανάσταση

«Ενδείξεις είχαμε όχι αποδείξεις και οι ενδείξεις μας οδήγησαν στην κάθαρση. Κάθαρση παντού. Δεν θέλουμε ούτε μία σκιά» είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για όσα είπε ο κ. Μυλωνάκης περί υποψηφίων από την Χρυσή Αυγή απάντησε: «Δεν θα απαντήσει η κεφαλή του κόμματος σε έναν τέως υποψήφιο. Αυτά τα λέει αυτός, δεν βγήκαν τα ψηφοδέλτια. Πού το ξέρει ο κύριος αυτός; Δεν έχουν ανακοινωθεί, άρα πού το ξέρει; Του τα λέει η ΝΔ; Δεν γνωρίζω. Ας πάει στο μαγαζί που ήθελε να πάει και ας τελειώσει η ιστορία».

Ακούστε το ηχητικό:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ