Ελένη Χρονοπούλου: Η ερώτηση για τον Αλέξη Γεωργούλη και η παρέμβαση της Δώρας Τσαμπάζη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Στην ΕΡΤ1 εμφανίστηκε σήμερα η υποψήφια πλέον με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Ελένη Χρονοπούλου, για πρώτη φορά μετά την καταγγελία της εναντίον του Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό.

Ελένη Χρονοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ

Ο δημοσιογράφος, Κώστας Παπαχλιμίντζος ζήτησε ένα σχόλιό της και για το συγκεκριμένο θέμα. Η κυρία Χρονοπούλου δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για την υπόθεση και εκείνη τη στιγμή παρενέβη η χήρα του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Δώρα Τσαμπάζη, η οποία είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ και ήταν προσκεκλημένη στην εκπομπή.

Η Δώρα Τσαμπάζη είπε πως «πρέπει να σεβαστούμε την απόφασή της αυτή, καθώς είναι ένα θέμα ευαίσθητο».

Αλέξης Γεωργούλης: Δύο μηνύσεις έχει καταθέσει σε βάρος του η Ελένη Χρονοπούλου

Από την πλευρά της η Ελένη Χρονοπούλου, ευχαρίστησε την κυρία Τσαμπάζη για τη στήριξή της και ανέφερε, «δεν θα ήθελα να σχολιάσω. Ό, τι είχα να πω το είπα και το έκανα».

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google