Ελένη Χρονοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ

Τις πρώτες δηλώσεις της μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ έκανε η Ελένη Χρονοπούλου, η οποία ήταν ομιλήτρια σε εκδήλωση του κόμματος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ συμμετείχε σε συζήτηση με επίκεντρο τους νέους στον Ταύρο, όπου αναφέρθηκε στη φυγή των νέων στο εξωτερικό και τόνισε την ανάγκη αλλαγής του μοντέλου διακυβέρνησης που υιοθέτησαν στο παρελθόν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Στην εκδήλωση μίλησε και η Ελένη Χρονοπούλου, η οποία έκανε τις πρώτες της δηλώσεις, μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, παρουσιάζοντας την πρωτοβουλία του δικτύου με το όνομα «Σύνθεση».  Πρόκειται για ένα δίκτυο νέων επιστημόνων  που έζησαν και εργάστηκαν στο εξωτερικό με κοινό τους όραμα τη βελτίωση της διαβίωσης των νέων -ιδίως των πιο ευάλωτων- που ζουν στο εξωτερικό.

Ελένη Χρονοπούλου
© Intime p.a.

«Η Ελλάδα σήμερα μπορεί αν ωφεληθεί περισσότερο από ποτέ από την ενεργή συμμετοχή των Ελλήνων του εξωτερικού. Έχουμε την αντίληψη ότι βελτιώνοντας τις συνθήκες διαβίωσης, αλλά και τις κοινωνικές προοπτικές στην Ελλάδα, κάποιοι από εμάς θα επιστρέψουν», δήλωσε.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Χρονοπούλου θα είναι στην τρίτη θέση του «πράσινου» ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ