Έλενα Ακρίτα σε Αχιλλέα Μπέο: «Έμπλεξες με λάθος άνθρωπο, δεν θα περάσεις καλά μαζί μου»

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, λίγο μετά την χθεσινή (8/10) εκλογή του.

Σήμερα ο Αχιλλέας Μπέος βγήκε ζωντανά στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Δήμαρχος Βόλου αναφέρθηκε και στην Βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα.

«Ποια Ακρίτα αυτή που έτρωγε τη σύνταξη της μάνας της; Αυτή είναι; Που είχε πεθάνει η συγχωρεμένη η μάνα της και έτρωγε τη σύνταξη; Γι’ αυτούς μιλάτε ρε Γιώργο; Ρε Γιώργο αυτοί κατέστρεψαν την Ελλάδα. Αυτοί την χρεοκόπησαν, οι απατεώνες οι πολιτικοί» δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος.

Μετά την δήλωσή του η Έλενα Ακρίτα προέβη σε μία οργισμένη ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook: «”Ποια Ακρίτα; Αυτή που τρώει τη σύνταξη της μάνας της”; Μπέος στον Λιάγκα. Μπέο πες αλεύρι, η Ακρίτα σε γυρεύει. Άθλιε ψεύτη, ελεεινέ συκοφάντη, έπιασες εμένα στο στόμα σου; Έμπλεξες με λάθος άνθρωπο. Δεν θα περάσεις καλά μαζί μου. Καθόλου καλά».

Η Έλενα Ακρίτα μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου για τον Στέφανο Κασσελάκη, είχε κάνει ακόμη μία ανάρτηση: «Εμείς με τους π@υστηδες, Μπέο. Εσύ με τους εισαγγελείς. Καθένας στο πόστο του».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ