Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ουρές στα εκλογικά τμήματα – Ψήφισαν πάνω από 140.000

Συνεχίζεται σε ορισμένα εκλογικά τμήματα η διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Η συμμετοχή είναι μεγάλη και ακόμα υπάρχουν ουρές.

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Δόθηκε παράταση μίας ώρας – Στις 9 κλείνουν οι κάλπες

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Βασιλειάδη ο αριθμός προσέλευσης ήταν 141.000 ένα τέταρτο πριν από τις 21.00. Υπολογίζεται ότι περίπου 30.000 άνθρωποι γράφτηκαν σήμερα μέλη του κόμματος προκειμένου να ψηφίσουν.

Ήδη είχε δοθεί παράταση στην ψηφοφορία μέχρι τις 21:00 αλλά ο Γιώργος Βασιλειάδης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσουν οι πόρτες στα εκλογικά τμήματα εάν υπάρχει κόσμος που δεν πρόλαβε να ψηφίσει.

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης της διαδικασίας – Πάνω από 110.000 έχουν ψηφίσει

«Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και αποτελεί ηχηρό μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ και ότι από εμάς περιμένουν τις παρεμβάσεις για μια καλύτερη ζωή», είπε στην ΕΡΤ ο αναπληρωτής γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν μας αρκεί να επιβιώνουμε όπως προσπαθεί να μας πείσει ο πρωθυπουργός, θέλουμε να ζήσουμε και ο κόσμος στέλνει το μήνυμα και από τη μαζικότατη συμμετοχή», τόνισε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Ανέφερε ότι ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των εσωκομματικών εκλογών είναι ότι για να ψηφίσεις πρέπει να είσαι μέλος, που σημαίνει δέσμευση κι αυτό είναι το σημαντικό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ