Εκλογές 2023: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok – Το ξεχασμένο σακάκι και το «κομματόσκυλο»

Οι εκλογές πλησιάζουν και οι προεκλογικές εκστρατείες είναι απαιτητικές για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος αυτές τις μέρες περιοδεύει ανά την Ελλάδα, ενώ παράλληλα ασκεί και τα πρωθυπουργικά του καθήκοντα.

Παρά το γεγονός ότι έχει απαγορεύσει στους υπουργούς του να χρησιμοποιούν την εφαρμογή του TikTok, κάνοντας γνωστό παράλληλα ότι δεν την έχει, καν, στο κινητό του, ωστόσο έχει αντιληφθεί πως έχει τεράστια επιδραστικότητα, ιδιαίτερα στους νέους, τον τελευταίο καιρό έχει δημιουργήσει λογαριασμό αναρτώντας μικρά βίντεο από τα παραλειπόμενα της καθημερινότητας του και της προεκλογικής του εκστρατείας.

Το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο TikTok την Πέμπτη 4 Μαΐου, ξεκινά με ένα στιγμιότυπο από το πρωθυπουργικό γραφείο και τη σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη να βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου και να εκφράζει ένα μικρό παράπονο.

«Όχι, όχι, δεν θα με βγάλεις στο TikTok να κάνω α και ου» λέει η σύζυγος του πρωθυπουργού απευθυνόμενη στον Κυριάκο Μητσοτάκη εκφράζοντας ένα μικρό παράπονο για παλαιότερο βιντεάκι στο TikTok, πιθανότατα αυτό που ανέβηκε ανήμερα του Πάσχα.

Στους Δελφούς χωρίς σακάκι

Στα παραλειπόμενα της σημερινής ανάρτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη το γεγονός ότι την περασμένη Παρασκευή ο πρωθυπουργός ξέχασε να πάρει το κοστούμι του, γεγονός που αντελήφθη φθάνοντας στους Δελφούς για το forum. Ως από μηχανής Θεός λειτούργησε ο… Στέφανος, ένας από τους άνδρες της ασφάλειας του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος έχει περίπου τον ίδιο σωματότυπο με τον πρωθυπουργό και του δάνεισε το σακάκι του.

Peanut, το κομματόσκυλο

«Κομματόσκυλο!» λέει χιουμοριστικά ο πρωθυπουργός μιλώντας στον Peanut, το μικρό αδεσποτάκι που είναι αναπόσπαστο μέλος του κομματικού επιτελείου στο Μέγαρο Μαξίμου και έδωσε το παρών στην επίσκεψη του γενικού κυβερνήτη της Αυστραλίας.

@kyriakosmitsotakis_ 17 ημέρες για τις εκλογές #TikTokDocumentary #BTS #ElectionDiaries #CampaignDiaries #KiriakosMitsotakis ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ