Εκλογές 2023: Viral το νέο backstage ΒΙΝΤΕΟ του Μητσοτάκη – Οι bad hair days, το χαμένο πέναλτι και ο… Μέσι

Viral έχει γίνει το βίντεο που δημοσίευσε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok, με backstage πλάνα από την προεκλογική του εκστρατεία.

Στο βίντεο, μία συνεργάτιδα του πρωθυπουργού του δείχνει μία φωτογραφία, στην οποία τα μαλλιά του έχουν σηκωθεί από τον αέρα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξέσπασε σε γέλια βλέποντας την εικόνα και είπε: «Είναι μία φωτογραφία η οποία αναδεικνύει την προσωπικότητά μου». Στην συνέχεια ο πρωθυπουργός φαίνεται να ψάχνει στο κινητό του εικόνες με «bad hair day».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ενώ βρίσκεται στο αυτοκίνητό του, περιγράφει ένα περιστατικό με ένα χαμένο πέναλτι του ίδιου σε κάποιον αγώνα ποδοσφαίρου. Ένα πέναλτι, που όπως αποκάλυψε, έγινε η αιτία για να τον «τρολάρουν» συνεχώς οι φίλοι του.

Σε κάποια του παρουσία, ένας πολίτης ρώτησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ποιον ποδοσφαιριστή προτιμάει ανάμεσα στον Πέτρο Μάνταλο και τον Λιονέλ Μέσι. «Μόνο Μέσι» απαντάει ο πρωθυπουργός.

Το βίντεο κλείνει τον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο, να λέει «ντολμαδάκια» και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να το επαναλαμβάνει, κάνοντας thumbs up.

@kyriakosmitsotakis_

12 ημέρες για τις εκλογές #BTS #KyriakosMitsotakis #TikTokDocumentary

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ