Εκλογές 2023: Η ψηφιακή πλατφόρμα ΣΥΡΙΖΑ για την καταγραφή των εκλογικών αποτελεσμάτων και η αντίδραση Σκέρτσου

Αντιπαράθεση προκάλεσε η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να ενεργοποιήσει ένα παράλληλο σύστημα καταγραφής της ροής των εκλογικών αποτελεσμάτων. Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε την πρόθεση του να καλύψει τα αποτελέσματα μέσω των εκλογικών αντιπροσώπων του κόμματος.

Εκλογές 2023: Πλήρης οδηγός για τις κάλπες – Δείτε σε ποιο εκλογικό τμήμα ψηφίζετε, πόσους σταυρούς βάζετε

«Στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για πρώτη φορά, θα καλύψει με την παρουσία εκλογικών αντιπροσώπων του κόμματος, όλα τα εκλογικά τμήματα της επικράτειας», ανέφερε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ταυτόχρονα, αξιοποιώντας την τεχνολογία, δημιούργησε και ενεργοποιεί, έναν μηχανισμό συλλογής και έγκαιρης καταγραφής και επαλήθευσης των αποτελεσμάτων, από κάθε εκλογικό τμήμα σε ολόκληρη τη χώρα», σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Εκλογές 2023: Πώς θα ψηφίσουν οι ομογενείς – Τι δήλωσε η Ρούμπη Γεωργακοπούλου στον Realfm 97,8

Πουλάκης: Καμία αμφισβήτηση της μετάδοσης του αποτελέσματος

Την ίδια στιγμή η Κουμουνδούρου διαμηνύει ότι το σύστημα θα λειτουργήσει επικουρικά και δεν αμφισβητεί το αποτέλεσμα της Singular Logic. Ο «εκλογολόγος» του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Πουλάκης εξήγησε ότι δεν υπάρχει πρόθεση αμφισβήτησης του εκλογικού αποτελέσματος.

«Ο σκοπός είναι πρώτον να έχουμε και εμείς μία ενημέρωση. Δεύτερον με αυτή την διαδικασία παρακολουθούμε παράλληλα και την διαδικασία και της Singular και του υπουργείου Εσωτερικών όπου θα βγάλει το υπουργείο Εσωτερικών τα επίσημα αποτελέσματα. Το μήνυμα που στέλνουμε είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι παντού. Δεν αμφισβητούμε τίποτα. Απλά προετοιμαζόμαστε να έχουμε και εμείς αυτή τη δυνατότητα», είπε στον ΑΝΤ1 το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Πουλάκης.

Εκλογές 2023: Στις 8.30 το βράδυ της Κυριακής η πρώτη εκτίμηση για τα αποτελέσματα

Άκης Σκέρτσος: Τραμπισμός α λα γκρέκα

Στο θέμα παρενέβη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, ο οποίος σχολίασε: «Μετά τα παράλληλα συστήματα πληρωμών ήρθαν και τα παράλληλα συστήματα εκλογών. Τραμπισμός α λά γκρέκα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ