Εκλογές 2023: Debate Θεοδωρικάκου – Σταθάκη στον Realfm 97,8

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα, σε ένα debate ο υποψήφιος με τη ΝΔ και υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, και ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης.

«Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ σαφές και διατυπωμένο και περιλαμβάνει μέτρα φορολογικής ανακούφισης. Ο κ. Κατρούγκαλος ήταν προφανώς εκτός προγράμματος ΣΥΡΙΖΑ και αναπόφευκτα έγινε ότι έγινε» σχολίασε ο κ. Σταθάκης.

«Σημασία δεν έχει τι λέει κανείς, αλλά τι κάνει όταν είναι στην κυβέρνηση. Όταν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους ΑΝΕΛ, η πολιτική που ακολούθησε ήταν η σκληρή φορολόγηση της μεσαίας τάξης, ήταν το κόψιμο των συντάξεων, ήταν περίπου η πολιτική που ανέφερε ο κ. Κατρούγκαλος ως προγραμματική θέση δική του. Αντίθετα από αυτά η κυβέρνηση της ΝΔ και παρά τις τεράστιες δοκιμασίες που περάσαμε λόγω της πανδημίας και των επιπτώσεων του πολέμου στην Ουκρανία, μείωσε 50 φόρους, τις ασφαλιστικές εισφορές και προσέλκυσε μεγάλες επενδύσεις» ανέφερε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ