Εκλογές 2023 – Ανδρουλάκης: Ξαναπιάσαμε το νήμα της ιστορίας – Θα ασκήσουμε στιβαρή και αξιότιμη αντιπολίτευση

«Το ΠΑΣΟΚ θα ασκήσει στιβαρή και αξιότιμη αντιπολίτευση» δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών, ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό του για την άνοδο της ακροδεξιάς.

Εκλογές 2023: Αυτοί είναι οι 158 βουλευτές της ΝΔ που εκλέγονται – Ποια στελέχη μένουν εκτός

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ευχαρίστησε τους πολίτες που στήριξαν το κόμμα, λέγοντας πως «απόψε κάναμε όλοι μαζί ακόμη ένα βήμα στην σταθερή ανοδική μας πορεία, την πορεία που κάνει το κίνημά μας το τελευταίο διάστημα. Το ΠΑΣΟΚ δυναμώνει, ανανεώνεται, προχωρά. Στη διπλή εκλογική μάχη αυξήσαμε την εκλογική και κοινοβουλευτική μας δύναμη κατά 50%. Σε πολλούς νομούς το ΠΑΣΟΚ έχει αναδειχθεί δεύτερη δύναμη» και υπογράμμισε πως «ξαναπιάσαμε το νήμα της ιστορίας, ενώνουμε τις αγωνίες, τα όνειρα, τις ελπίδες μας, με τους προοδευτικούς δημοκράτες πολίτες».

Δεσμεύτηκε ότι το ΠΑΣΟΚ ως ισχυρή προοδευτική δύναμη «θα ασκήσει στιβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση με αρχές και αξίες. Θα είμαστε δίπλα σας σε όλες τις μάχες που έχουμε μπροστά μας για την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, τον σεβασμό των θεσμών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την ανάδειξη ενός νέου, βιώσιμου ανθεκτικού μοντέλου παραγωγής, που θα δώσει προοπτική στα Ελληνόπουλα».

Εκλογές 2023 – Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Θα είμαι η υπεράσπιση των πολιτών – Εγώ κάνω για 100 βουλευτές»

Δεν έκρυψε, δε, τον ιδιαίτερο προβληματισμό του για την «άνοδο της ακροδεξίας και των νεοναζιστικών μορφωμάτων».

«Το αποψινό αποτέλεσμα υπογραμμίζει το χρέος μας να οικοδομήσουνε την σύγχρονη κεντροαριστερά απέναντι στη ΝΔ» και έκλεισε τις δηλώσεις του, λέγοντας ότι από αύριο το πρωί «ξεκινάει ένα νέο ταξίδι για μια ισχυρή Ελλάδα, την Ελλάδα της εθνικής αξιοπρέπειας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Σε αυτή την πορεία θα είμαι σε όλοι μαζί», κατέληξε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Εκλογές 2023: Αυτοί είναι οι 47 βουλευτές που εκλέγονται με τον ΣΥΡΙΖΑ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ