Εκλογές 2023: Ποια «ηχηρά» ονόματα του ΣΥΡΙΖΑ έμειναν εκτός Βουλής

Συνολικά 47 έδρες λαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές με αποτέλεσμα πολλά υψηλόβαθμα και προβεβλημένα στελέχη του κόμματος να μένουν εκτός Βουλής.

Εκλογές 2023: Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας

Πιο συγκεκριμένα από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας μένει εκτός του κοινοβουλίου η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου.

Στην Α΄ Αθηνών ο Νίκος Βούτσης φαίνεται ότι δεν καταφέρνει να πάρει το εισιτήριο για την Βουλή. Στην Β Αθηνών, όπως δείχνουν τα στοιχεία έως τώρα, δεν θα είναι στην Βουλή η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και ο Γιάννης Μουζάλας.

Εκλογές 2023 – Τσακαλώτος: Πολύ μεγάλη ήττα ΣΥΡΙΖΑ – Είμαι σίγουρος ότι ο Αλέξης θα θέλει να αναστοχαστεί

Εκκρεμεί το τι θα γίνει με τον Γιάννη Δραγασάκη καθώς η εκλογή του θα εξαρτηθεί από την κατανομή. Στην Ανατολική Αττική φαίνεται ότι δεν τα κατάφερε ο Χρήστος Σπίρτζης που δεν θα καθίσει στα βουλευτικά έδρανα.

Ερώτημα είναι τι θα γίνει στην Δυτική Αττική, καθώς εάν ο Αλέξης Τσίπρας, που είναι υποψήφιος, επιλέξει να κρατήσει την έδρα τότε θα μείνει εκτός η Ρένα Δούρου.

Εκλογές 2023: Η πρώτη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανακοίνωση του exit poll

Ο Γιάννης Ραγκούσης φαίνεται ότι δεν εκλέγεται στην Β Πειραιώς και ο Γιώργος Τσίπρας στην Δυτική Αττική. Επίσης δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν εκλέγεται ή όχι ο Παύλος Πολάκης στην Κρήτη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ