Εκλογές 2023 – Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Θα είμαι η υπεράσπιση των πολιτών – Εγώ κάνω για 100 βουλευτές»

«Θα είμαι η υπεράσπιση των πολιτών και αν είμαστε 8 ή 9 βουλευτές, εγώ κάνω για 100 και ο καθένας από τους υπόλοιπους κάνει για 20» ανέφερε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε δήλωσή της για το αποτέλεσμα των εκλογών.

«Απόψε έχουμε κάθε λόγο να χαμογελάμε. Και να χαμογελάμε πλατιά. Αντέξαμε απέναντι σε μία ανέντιμη πρωτοφανή επίθεση τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Υπερασπιστήκαμε το δικαίωμα των πολιτών να έχουν εκπροσώπηση μέσα στη Βουλή. Υπερασπιστήκαμε την ελπίδα και την προσδοκία των πολιτών. Και οι πολίτες υπερασπιστήκαν την ελπίδα τους και την προοπτική η “Πλεύση Ελευθερίας” να βρίσκεται στη Βουλή. Η Βουλή να έχει ζωή. Και η Βουλή να έχει μέσα τους πολίτες» ανέφερε αρχικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Και συνέχισε: «Εμείς ρωτήσαμε τους πολίτες “Θέλεις να είσαι εσύ στη Βουλή” και οι πολίτες μας απάντησαν “ΝΑΙ”. Και πιστεύω ότι βλέποντας ακόμη περισσότερο την Πλεύση Ελευθερίας στη Βουλή ολοένα και περισσότεροι πολίτες θα απαντήσουν “ΝΑΙ” με τρόπο ηχηρότερο γιατί η Πλεύση Ελευθερίας θα είναι μέσα στη Βουλή η αντιπολίτευση που δεν θα υπάρξει από κανένα άλλο κόμμα και από κανέναν άλλο βουλευτή».

«Θα είμαι η υπεράσπιση των πολιτών και αν είμαστε 8 ή 9 βουλευτές, εγώ κάνω για 100 και ο καθένας από τους υπόλοιπους κάνει για 20» τόνισε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας και πρόσθεσε: «Θα αντιμετωπίσουμε κάθε αντιξοότητα, κάθε κυβερνητική καταχρηστική πρωτοβουλία. Θα αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία με χαμόγελο με αποφασιστικότητα και με πυγμή. Οι πολίτες αποφάσισαν να μην εγκαταλείψουν την ελπίδα τους, να υπάρχει γυναίκα αρχηγός κόμματος στη Βουλή και θα είμαι η μόνη αρχηγός κόμματος στην Βουλή. Αποφάσισαν ότι η Πλεύση Ελευθερίας αξίζει να βρίσκεται ανάμεσα σε εκείνους που εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό και τους Έλληνες πολίτες».

«Έχω πραγματικά υψηλό αίσθημα ευθύνης διότι αυτό που καλούμαστε να κάνουμε είναι πολύ δύσκολο, αλλά εμείς είμαστε για τα δύσκολα. Αυτό που καλούμαστε να κάνουμε είναι αυτό που δεν θα κάνει κανείς άλλος μέσα στη Βουλή και θα το κάνουμε έχοντας συμμάχους μας τους πολίτες που θα τους φέρνουμε -όπως υποσχεθήκαμε- μέσα στο κοινοβούλιο. Γιατί δεν είμαστε αυτά που λέμε, είμαστε αυτά που κάνουμε. Και εμείς ότι λέμε το κάνουμε» ανέφερε.

«Αυτό που ξεκινάει σήμερα είναι η απαρχή. Είναι μόνο η αρχή. Θα έχουν οι πολίτες την ευκαιρία να δουν μία αντιπολίτευση που δεν έχει δει ξανά η Βουλή. Όσοι δεν μας ψήφισαν θα έχουν την ευκαιρία να μας εμπιστευτούν. Ξεκινάμε μία πορεία με μεγάλη ευθύνη και αποφασιστικότητα. Εμείς θα είμαστε και η αξιωματική αντιπολίτευση και η μόνη αντιπολίτευση μέσα στη Βουλή. Σε αυτήν την θέση ήρθαμε με ένα πάρα πολύ έντιμο αγώνα, ανθρώπων καθαρών που πάλεψαν με τις δυνάμεις του και την ψυχή τους.

Τέλος η Ζωή Κωνσταντοπούλου επισήμανε ότι η Πλεύση Ελευθερίας δεν είχε χρηματοδότηση, δεν είχε διαφήμιση, δεν είχε «πλάτες», αντιθέτως, αντιμετώπισε «ανηλεή πόλεμο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ