Ειδικό Δικαστήριο: Υποβλήθηκε αίτημα τηλεοπτικής κάλυψης της δίκης – «Προσπαθούν να με εμφανίσουν ως κακούργο»

Αίτημα τηλεοπτικής κάλυψης της δίκης του Ειδικού Δικαστηρίου υπέβαλαν μέσω των συνηγόρων τους οι δύο κατηγορούμενοι, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και Ελένη Τουλουπάκη.

Της Άννας Κανδύλη 

«Θα θέσω μια ανθρώπινη παράμετρο. Το προσωπικό μου δράμα. Προσπαθούν να με εμφανίσουν ως κακούργο, τι Ρασπούτιν, τι αυτό! Όταν η ανεξάρτητη δικαιοσύνη είπε ότι δεν ισχύουν όλα αυτά, διέρρεαν ότι κατηγορούμαι για σωρεία κακουργημάτων. Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, θα αποδειχθεί η αλήθεια, θα τη μάθει ο ελληνικός λαός» ανέφερε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Νωρίτερα το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της πρώην εισαγγελέως εφετών Γεωργίας Τσατάνη, να παραστεί στη δίκη προς υποστήριξη της κατηγορίας της παράβασης καθήκοντος που αποδίδεται στον πρώην αναπληρωτή υπουργό δικαιοσύνης.

Την απόρριψη του αιτήματος είχε προτείνει και η εισαγγελέας της έδρας Όλγα Σμυρλή. Κατά την εισαγγελική λειτουργό, έχει παραγραφεί το δικαίωμα λόγω παρέλευσης της πενταετίας από τότε που ο κ. Παπαγγελόπουλος φέρεται, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, να επιχείρησε παρέμβαση στο έργο της κ. Τσατάνη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ