Δραγασάκης: Θα έχουμε κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Αθήνας, Γιάννης Δραγασάκης, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την εκλογική αναμέτρηση ενώ επισήμανε ότι οι καταθέσεις είναι υπό έλεγχο.

«Προσωπικά, ευελπιστώ ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα έχουμε κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ. Σε έσχατη περίπτωση, θα μπορούσα να φανταστώ τον Αλέξη Τσίπρα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, να έρχεται στη Βουλή με μία πρόταση, με προγραμματικές δηλώσεις και αυτές να παίρνουν την απόλυτη πλειοψηφία. Δεν θέλω να προχωρήσω περισσότερο, διότι ό,τι και να πούμε τώρα είναι μια εικασία, είναι πρόωρο», σχολίασε αρχικά ο κ. Δραγασάκης κα συνέχισε:

«Πρέπει να μπούμε σε μια φάση, όπου να μετράει τι μας ενώνει και όχι το τι μας χωρίζει και σε ό,τι μας χωρίζει εκεί να έχουμε ένα πολιτικό διάλογο και όχι αυτό το κλίμα των χαρακτηρισμών που έχουμε σήμερα και κάνει μια ζημιά στη χώρα».

«Οι καταθέσεις είναι υπό έλεγχο. Δεν έχουμε το πρόβλημα που είχαμε το 2012. Η κινδυνολογία πάντα κάνει μία ζημιά», πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ