Δημοσκόπηση Pulse: Μπροστά η ΝΔ, στη δεύτερη θέση ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ – Αποδυναμωμένοι Κασσελάκης και Τσίπρας μετά το συνέδριο

Παραμένει το ισχυρό προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.

Δημοσκόπηση: Μπροστά με διαφορά η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου – Δεύτερο κόμμα το ΠΑΣΟΚ

Στην πρόθεση ψήφου της εταιρείας Pulse για τον ΣΚΑΪ η ΝΔ λαμβάνει 29,5%, δηλαδή μία μονάδα κάτω από την προηγούμενη μέτρηση του Ιανουαρίου που είχε συγκεντρώσει 30,5%. Ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ που λαμβάνουν από 12%. Το ΚΚΕ συγκεντρώνει το 7,5%, η Ελληνική Λύση το 7% και οι Σπαρτιάτες 2,5%. Η Νίκη κερδίσει το 3,5%, η Πλεύση Ελευθερίας 2,5% και η Νέα Αριστερά 2,5%.

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Κυριαρχία ΝΔ στις ευρωεκλογές – Η άποψη των πολιτών για συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ και παρέμβαση Τσίπρα

Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στην πρώτη θέση με 34%. Ο Στέφανος Κασσελάκης ακολουθεί στην δεύτερη θέση με 10%. Ο Νίκος Ανδρουλάκης λαμβάνει το 8%. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας και ο Κυριάκος Βελόπουλος συγκεντρώνουν από 6%.

Δημοσκόπηση MRB: Σταθερό προβάδισμα ΝΔ – Η έκπληξη στην πρόθεση ψήφου και τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ μετά το συνέδριο

Αποδυναμωμένοι ΣΥΡΙΖΑ, Κασσελάκης και Τσίπρας μετά το συνέδριο

Οι πολίτες κρίνουν ότι μετά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ τόσο το κόμμα όσο και ο Στέφανος Κασσελάκης βγαίνουν αποδυναμωμένοι από την σύγκρουση. Στην ερώτηση μετά από το πρόσφατο συνέδριο από πολιτική άποψη ο ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει γενικά αποδυναμωμένος απάντησε το 56%. Το 25% απάντησε «Τα ίδια» και μόλις το 8% ενισχυμένος.

Στην ίδια ερώτηση όταν το δείγμα αφορά αυτούς που προτίθενται να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ το 45% απαντάει ότι το κόμμα βγήκε ενισχυμένο και το 38% «Τα ίδια».

Στην ερώτηση για τον Στέφανο Κασσελάκη το 37% απάντησε ότι βγήκε αποδυναμωμένος από το συνέδριο και το 34% λέει ότι είναι «Τα ίδια». Μόλις το 17% λέει ότι είναι ενισχυμένος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Στο δείγμα όσων είναι προτιθέμενοι να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ το 58% απαντάει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης βγήκε ενισχυμένος και το 26% «Τα ίδια».

Όσον αφορά τον Αλέξη Τσίπρα το 48% ανέφερε ότι βγήκε αποδυναμωμένος από το συνέδριο και το 31% «Τα ίδια». Οι πολίτες που δηλώνουν πρόθεση να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ απαντούν σε ποσοστό 41% ότι βγήκε «Τα ίδια», το 30% ότι βγήκε αποδυναμωμένος και το 19% ενισχυμένος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ