Δικαστές Ελεγκτικού Συνεδρίου: Καταδικαστέα η δημόσια τοποθέτηση Πολάκη

«Αποδοκιμαστέα και εντόνως καταδικαστέα», χαρακτηρίζουν, με ανακοίνωσή τους, οι δικαστές του Ελεγκτικού Συνεδρίου, την πρόσφατη, άθλια ανάρτηση του Παύλου Πολάκη.

Γεωργιάδης στον Realfm 97,8: Η ανάρτηση Πολάκη είναι ναζιστική – Τι απάντησε για την Τουλουπάκη

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών Ελεγκτικού Συνεδρίου αναφέρει τα εξής:

«Η ακραία και αντιδικαιοκρατική πρόσφατη δημόσια τοποθέτηση του βουλευτή κ. Παύλου Πολάκη, η προσωπική στοχοποίηση συναδέλφων μας των άλλων δικαιοδοτικών κλάδων και η θέση του περί εκκαθαρίσεων στο Δικαστικό Σώμα, καμία απολύτως σχέση δεν έχουν με την ελεύθερη και θεμιτή στις δημοκρατικές έννομες τάξεις, όπως η ελληνική, κριτική των δικαστικών αποφάσεων.
Αντιθέτως, ως βαθιά προσβλητική για κάθε δικαστή που καθημερινά μοχθεί, υπηρετώντας το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα, είναι αυτονοήτως αποδοκιμαστέα και εντόνως καταδικαστέα.

Οικονόμου: Μέσα στο σώμα του κ. Πολάκη υπάρχει το πνεύμα του κ. Τσίπρα

Μας αφήνει, πάντως, ικανοποιημένους η διαπίστωση, από όσα επακολούθησαν, ότι απόψεις, όπως αυτές που εξέφρασε ο συγκεκριμένος βουλευτής, αν και θορυβώδεις, παραμένουν τελείως περιθωριακές και χωρίς θέση στον δημόσιο διάλογο. Και δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι ακόμη μικρότερη απήχηση βρίσκουν στους πολίτες, που εξακολουθούν να προσβλέπουν, με εμπιστοσύνη, στη Δικαιοσύνη, ως ύστατο καταφύγιο για την προστασία των ελευθεριών και των δικαιωμάτων τους.»

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ