Δεύτερος γύρος αντιπαράθεσης στην Εξεταστική για τα Τέμπη – Μαρκόπουλος σε Κωνσταντοπούλου: Κάνετε πολιτικό χουλιγκανισμό

Δεν έχει τέλος η αντιπαράθεση στην Εξεταστική Επιτροπή για τα Τέμπη. Εδώ και ώρες η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνεχίζει να ζητάει τον λόγο και να εξεταστεί η αίτηση εξαίρεσης του προεδρείου, την οποία κατέθεσε.

Κωνσταντοπούλου: Μοίραζε χαρτιά στους βουλευτές στην Ολομέλεια

Οι τόνοι ανέβηκαν στην αίθουσα της Ολομέλειας όταν ο βουλευτής της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης κατηγόρησε την Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι ψεύδεται. «Αυτές οι συμπεριφορές της, θύμιζαν εποχές Χρυσής Αυγής» είπε ο Μακάριος Λαζαρίδης.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας άρχισε να διαμαρτύρεται εκτός μικροφώνου. «Δεν είναι γήπεδο εδώ. Δεν είστε εξέδρα. Σοβαρευτείτε», της είπε ο πρόεδρος της Εξεταστικής, Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Κωνσταντοπούλου: Η κυβέρνηση επιχειρεί «μπάζωμα» των ποινικών ευθυνών

«Την καλώ να σταματήσει να κάνει πολιτική στις πλάτες συγγενών. Επειδή άκουσα κατ’ επανάληψη την λέξη ντροπή από την Πλεύση Ελευθερίας. Ντροπή είναι να επιλέγεις νεκρούς για να κάνεις καριέρα στο όνομα κάποιον εξ αυτών. Ντροπή είναι η τυμβωρυχία και όχι η προσπάθεια που έκαναν τα 16 μέλη της ΝΔ στην Επιτροπή», συνέχισε ο Μακάριος Λαζαρίδης.

«Εδώ δεν θα επιτραπεί να το κάνουμε γήπεδο. Δεν έχετε τον λόγο. Μετά τις απειλές και το μπούλινγκ που δέχθηκε και ο ηλεκτρολόγος της Επιτροπής να συμμορφωθεί προς τα υποδείξεις υπήρξε και μία δεύτερη επίθεση απέναντι στην γραμματεία της Επιτροπής», ανέφερε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Εξεταστική για τα Τέμπη: Άνω κάτω και στην Ολομέλεια – Κωνσταντοπούλου: Θα έπρεπε να ντρέπεστε

«Απειλές, τρομοκρατία, εκβιασμούς δεν δεχόμαστε. (…) Εμείς θα πούμε ότι αυτές οι πρακτικές δεν μας αφορούν» συνέχισε ο πρόεδρος της Εξεταστικής, που εξήγησε ότι ο κανονισμός της Βουλής δεν προβλέπει την διαδικασία για την αίτηση εξαίρεσης.
«Τότε πώς με εξαιρέσατε;», ρώτησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφερόμενη στο γεγονός ότι εξαιρέθηκε από μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής επειδή εκπροσωπεί νομικά οικογένεια θύματος του δυστυχήματος των Τεμπών.

«Αφήστε τους χουλιγκανισμούς, εδώ δεν είναι γήπεδο. Δεν γράφεται τίποτα από όσα λέτε. Δεν βρίσκεστε στο πέταλο κάποιας ομάδας. Κάνετε πολιτικό χουλιγκανισμό» απάντησε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, που εκείνη την ώρα φώναζε για την αίτηση εξαίρεσης. Τέλος διευκρίνισε ότι και ο ίδιος έχει δικαίωμα να προβεί «σε κάθε είδους νομική ενέργεια» για τις ενέργειες της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην Εξεταστική.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ