Debate Βόζεμπεργκ – Κατρούγκαλου στον Realfm 97,8 για παρακολουθήσεις και Καλογρίτσα

Debate στον αέρα του Realfm 97,8. Η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ και ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος, διασταύρωσαν τα ξίφη τους δεχόμενοι ερωτήσεις από τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Αντώνη Δελλατόλα.

«Στο αφήγημα και την επιχειρηματολογία της αντιπολίτευσης έχει συνδεθεί το σύστημα των επισυνδέσεων με γνώση του πρωθυπουργού. Από κανένα στοιχείο δεν προκύπτει ότι είχε γνώση. Αντέδρασε αμέσως η κυβέρνηση, απομάκρυνε αυτόματα εκείνους που θεωρούσε ότι εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση, άλλαξε το νομοθετικό πλαίσιο και να θυμίσω ότι εκείνοι που ασκούν έντονη κριτική το 2019 είχαν αλλάξει τον νόμο 5 ημέρες πριν από τις εκλογές, υποβάθμισαν από κακούργημα σε πλημμέλημα την άρση απορρήτου» είπε η κ. Βόζεμπεργκ.

«Η ευθύνη του πρωθυπουργού δεν είναι μόνο αντικειμενική, όπως ο καπετάνιος στο πλοίο. Είναι δυνατόν να μην γνωρίζει ο Πρωθυπουργός αν παρακολουθείται η ηγεσία του στρατεύματος; Πρόκειται για καθαρού ψεύδους, έστω δια της σιωπής. Αν πράγματι επιβεβαιώνεται από την έκθεση της ΑΔΑΕ ότι πράγματι παρακολουθήθηκαν, ο Πρωθυπουργός είναι ιδιαίτερα έκθετος» ανέφερε με την σειρά του ο κ. Κατρούγκαλος.

«Με όση ευκολία οι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ συνδέουν το παράνομο λογισμικό με τις νόμιμες επισυνδέσεις ατεκμηρίωτα και με κανένα στοιχείο, με τόση ευκολία διαψεύδουν στοιχεία που έρχονται να κλονίσουν το προεκλογικό κλίμα. Στην κατάθεση για τα μαύρα χρήματα που επώνυμα και χωρίς κουκούλα έκανε η γραμματέας Καλογρίτσα, αποφεύγουν να απαντήσουν και ασκούν μήνυση στην κυρία και όχι στον κ. Καλογρίτσα που τα έχει πει εδώ και καιρό» ανταπάντησε η ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ