Debate Ευθυμίου – Τριανταφυλλίδη στον Realfm 97,8 για την τροπολογία «μπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη

Τα ξίφη τους για την οικονομία και τα εθνικά θέματα διασταύρωσαν στον αέρα του Realfm 97,8 σε ένα ραδιοφωνικό debate, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου οι βουλευτές Α Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Ευθυμίου και Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.

«Ο κ. Μητσοτάκης με τους χειρισμούς του μετατρέπεται στον μεγαλύτερο χορηγό της ακροδεξιάς. Η κυβέρνηση μετατρέπει μια σοβαρή υπόθεση για την δημοκρατία σε παρωδία, παρεμβαίνοντας απροκάλυπτα για άλλη μια φορά στη δικαιοσύνη. Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα. Τα μέσα που χρησιμοποιείς χαρακτηρίζουν τον σεβασμό στο Σύνταγμα και τους θεσμούς. Να ψηφίσουν έστω και τώρα την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την πλευρά της η κ. Ευθυμίου ανέφερε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ λέει πολλά λόγια, αλλά σήμερα έχουμε μια κρίσιμη κοινοβουλευτική διαδικασία για την περιφρούρηση του δημοκρατικού πολιτεύματος με το δεδομένο ότι υπάρχει το κόμμα του Κασιδιάρη που διεκδικεί να μπει στην Βουλή. Επομένως εμείς λέμε ότι είναι επιβεβλημένο και αυτονόητο να δοθεί ένα ισχυρό πολιτικό μήνυμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται από την στάση του μέχρι σήμερα να ψαρεύει στα θολά νερά των ψηφοφόρων μιας γκρίζας ζώνης».

«Καλείστε να πείτε ένα ναι ή ένα όχι, αντ’ αυτού λέτε πολλά λόγια. Αυτό είναι το κακό» πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ