Χρήστος Σπίρτζης: «Η Νέα Δημοκρατία φυλάκισε τον Κολοκοτρώνη»

Αντιδράσεις στα social media προκάλεσαν οι δηλώσεις του Χρήστου Σπίρτζη για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και την Νέα Δημοκρατία.

Ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, έφτασε αργοπορημένος το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή One Talk, καθώς καθυστέρησε λόγω της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στο Σύνταγμα. Την στιγμή που έφτασε στο στούντιο ο Χρήστος Σπίρτζης, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος και ο παρουσιαστής Τάκης Χατζής συζητούσαν για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

«Είναι ημέρα μνήμης σήμερα καθώς σαν σήμερα πέθανε ο Ανδρέας Παπανδρέου» ανέφερε ο κ. Σπίρτζης.

«Ωραίος τύπος είναι ο κ. Σπίρτζης. Λέει για τον Ανδρέα ότι είναι ΣΥΡΙΖΑ, για συγκλίσεις. Ωραίος τύπος» ανέφερε στη συνέχεια ο Ανδρέας Λοβέρδος, με τον πρώην υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να του απαντάει ότι «πολλοί που είναι σήμερα στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ δεν θέλανε να πούνε το όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου»

Τότε ο υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ υπενθύμιζε στον κ. Σπίρτζη ότι το 1989 το κόμμα του ήθελε να βάλει τον Ανδρέα Παπανδρέου φυλακή και να τον στείλει στο Ειδικό Δικαστήριο.

«Μην πάμε τόσο πίσω, το κόμμα μου έκανε αυτοκριτική γι’ αυτό, εξάλλου τότε δεν υπήρχε ο Αλέξης Τσίπρας» ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Σπίρτζης και πρόσθεσε: «Μην πάμε τόσο πίσω. Διαφορετικά θα πρέπει να ζητήσουμε εξηγήσεις και από τον κ. Ρουσόπουλο γιατί το κόμμα του φυλάκισε τον Θόδωρο Κολοκοτρώνη».

Μετά τη δήλωση αυτή, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος και ο παρουσιαστής Τάκης Χατζής ξέσπασαν στα γέλια. «Ποιος; Η ΝΔ φυλάκισε τον Κολοκοτρώνη;» είπε έκπληκτος ο κ. Ρουσόπουλος. «Το τερμάτισε πριν αρχίσει» συνέχισε.

«Δεν μεταδίδω άλλο. Άμα μου λες ότι η ΝΔ φυλάκισε τον Κολοκοτρώνη, δεν μεταδίδω άλλο. Άρα τον Κολοκοτρώνη τον έβαλε στη φυλακή ο Μητσοτάκης» είπε ο παρουσιαστής Τάκης Χατζής.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ