Χριστοδουλάκης: Δεν χρειάζεται άδεια για να πηγαίνω σε εκδηλώσεις – Θεωρώ την κουβέντα λίγο υποκριτική

Για τον σάλο που έχει προκληθεί σχετικά με τη συμμετοχή του στην εκδήλωση με θέμα «απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη ποιος;», με τον Διονύση Τεμπονέρα και την Έφη Αχτσιόγλου, απάντησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μανώλης Χριστοδουλάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ACTION24 το πρωί της Πέμπτης.

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης διερωτήθηκε: «Γιατί η συμμετοχή μου τρομοκράτησε κάποιον;».

«Θεωρώ την κουβέντα λίγο υποκριτική… Υπάρχουν δεκάδες εκδηλώσεις κάθε μέρα, κάθε βδομάδα, παρουσιάσεις βιβλίων, συζητήσεις, ανοιχτές εκδηλώσεις που πάνε τα στελέχη μας όλα, εκπρόσωποι του κόμματος, μη εκπρόσωποι του κόμματος. Μην κοροϊδευόμαστε. Πάω εκεί, λέω τη γνώμη του κόμματος, πάω δίπλα, λέω τη γνώμη του κόμματος, έρχομαι σ’ εσάς, λέω τη γνώμη του κόμματος. Αυτό δεν χρειάζεται άδεια», είπε αρχικά  στο Action24 ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

«Αν γινόταν μια οποιαδήποτε εκδήλωση, όχι αυτή, και πήγαινα εγώ και έλεγα κάτι το οποίο είναι εκτός της κομματική γραμμής, προφανώς μόνος μου θα έβαζα τον εαυτό μου στη διαδικασία της έγκλησης. Αλλά δεν μπορεί αυτό να γίνεται, πριν γίνει η εκδήλωση και πριν ακούσει ο καθένας πώς τοποθετούμαι», συνέχισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Λέω πολύ απλά ότι, παιδιά, εγώ είμαι εδώ πέρα και κάθε μέρα δίνω τη μάχη για την παράταξή μου, δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει το οτιδήποτε…», πρόσθεσε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Ο ίδιος έγραψε πριν από λίγο στο Twitter:

Έχω μία άποψη καθαρή και δεν κάνω πίσω. Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει τα βήματά του για να ανακτήσει τους χαμένους του συσχετισμούς, και θα συνεχίσει να το κάνει νικηφόρα, προκειμένου να παρουσιάσει μία εναλλακτική αντιπρόταση διακυβέρνησης απέναντι στη ΝΔ.

Για να είναι όσο πιο αποτελεσματική γίνεται αυτή η διαδικασία, πρέπει όλοι μας, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, όχι μόνο να δεχόμαστε, αλλά να διεκδικούμε να λέμε τις θέσεις και τη στρατηγική του ΠΑΣΟΚ παντού. ΠΑΝΤΟΥ. Από τη λαϊκή αγορά, το καφενείο, την τηλεόραση, τη Βουλή και οποιαδήποτε συζήτηση γίνεται στον δημόσιο διάλογο. Εγώ με κάθε ευκαιρία αυτό κάνω και θα κάνω.
Θα μεταφέρω το πολιτικό μήνυμα του ΠΑΣΟΚ παντού, να το ακούσουν όλοι.

Ήμουν στα πολύ δύσκολα, είμαι, και θα συνεχίσω να είμαι στρατιώτης της παράταξης.
Και για όσους προβληματίζονται από τις «ερωτήσεις» χωρίς να ακούσουν καν τις απαντήσεις, θα την ακούσουν από εμένα.

«Απέναντι στο Μητσοτάκη ποιος;»
Μα προφανώς το #ΠΑΣΟΚ και ο Ν. Ανδρουλάκης.

Τα «φαντασιακά» και τα μυθεύματα τα χαρίζω σε όσους έχουν σκοπιμότητες. Δεν με αφορούν και δεν με αφορούσαν ποτέ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ