Χαμός στα social media με τη Νέα Αριστερά – «Δεν το κάνατε Ocean’s 11; Μεγαλύτερη επιτυχία θα είχατε»

Το όνομα και το λογότυπο του νέου πολιτικού φορέα «Νέα Αριστερά» που συνέπηξαν οι 11 που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασαν οι χρήστες στα socail media.

Σημειώνεται πως τα αποκαλυπτήρια του νέου πολιτικού φορέα έγιναν σε εκδήλωση στο Σεράφειο από τον νέο επικεφαλής του κόμματος, Αλέξη Χαρίτση.

Το σήμα του νέου κόμματος απεικονίζει ένα βέλος που δείχνει προς τα αριστερά, ενώ σχηματίζει έναν άνθρωπο, ενώ τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το κόκκινο και το πράσινο.

O λογαριασμός του φορέα στην πλατφόρμα Χ

Όπως ήταν αναμενόμενο η «Νέα Αριστερά» γρήγορα έγινε πρώτο trend στο Χ, με τους χρήστες της πλατφόρμας να μην χάνουν χρόνο σχολιάζοντας το νέο αυτό εγχείρημα.

Πολλοί δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους όπως ο Αντώνης Τζανακόπουλος, αδελφός του Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος έκανε μάλιστα πρώτος την ανάρτηση του λογότυπου του κόμματος, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Νέα αρχή με μια Νέα Αριστερά! Με ριζοσπαστικό ρεαλισμό, για το σοσιαλισμό με δημοκρατία και ελευθερία! Για τα πολλα, για όλα!», χρησιμοποιώντας αντί για το γράμμα «α», το «@».

 

Πάντως, δεν ήταν λίγοι οι χρήστες που σχολίασαν με καυστικό και χιουμοριστικό τρόπο το όνομα και το λογότυπο του νέου πολιτικού φορέα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ