Μπόλαρης:Είμαι βουλευτής της δημοκρατικής παράταξης

Μπόλαρης:Είμαι βουλευτής της δημοκρατικής παράταξης

“Είμαι βουλευτής της δημοκρατικής παράταξης η οποία ιδρύθηκε για να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα των μικρομεσαίων Ελλήνων, των μη προνομιούχων Ελλήνων”, δήλωσε ο Μάρκος Μπόλαρης μιλώντας  στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Σερρών χαρακτήρισε το κυβερνητικό πρόγραμμα αδιέξοδο και προειδοποίησε ό,τι ο κυβερνητικός σχεδιασμός είναι αποσπασματικός καθώς δεν προσφέρει συνολική λύση, βαθαίνοντας έτσι την κρίση και καταστρέφοντας την βάση της ελληνικής οικονομίας που είναι η μικρομεσαία ελληνική επιχείρηση.

Υπογραμμίζοντας την επιτακτική ανάγκη για συνολική εκπροσώπηση της δημοκρατικής παράταξης και του μεσαίου χώρου, ο κ. Μπόραλης ξεκαθάρισε ό,τι σπασμωδικές προσεγγίσεις και προσωπικές φιλοδοξίες δεν μπορούν να αποτελέσουν λύση στα προβλήματα του τόπου.

Ερωτηθείς για την στάση που σκοπεύει να τηρήσει ως προς την κυβέρνηση, δήλωσε κατηγορηματικά ό,τι δεν πρόκειται να την στηρίξει δεδομένης της αδυναμίας της να προσφέρει ουσιαστική λύση στα προβλήματα του τόπου καθώς και των αλλεπάλληλων αστοχιών στην επίτευξη δημοσιονομικής εξυγίανσης και οικονομικής ανάπτυξης.

Παράλληλα, τόνισε ό,τι τίθεται ζήτημα δημοκρατικής λειτουργίας του πολιτεύματος και διατήρησης της κοινωνικής συνοχής το οποίο θέτει σε κίνδυνο η κυβέρνηση Σαμαρά επιμένοντας στην υφεσιακή πολιτική της Γερμανικής δεξιάς.

“Ο τόπος έχει τις δυνάμεις, τις δυνατότητες, το ανθρώπινο δυναμικό αλλά και την κρίσιμη γεωστρατηγική θέση προκειμένου να ανακάμψει. Βούληση και σχέδιο χρειάζεται. Αυτή είναι η ευθύνη μας σήμερα”, είπε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ