Μπογδάνος στον Realfm 97,8: Ούτε ο κ. Νάτσιος ούτε ο κ. Βελόπουλος επιθυμούν πραγματικά τις συνεργασίες

«Επικεφαλής του συνασπισμού είναι ο κ. Εμφιετζόγλου, αυτό που λέμε όλοι και έκανε τον πατριωτικό χώρο να μην μπορεί να συνεννοηθεί όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι κανείς δεν ήθελε να μπει κάτω από τον άλλον, όλοι έχουν μεγάλα εγώ. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων» είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8.

«Ο χώρος των συντηρητικών, των δεξιών, των λεγομένων πατριωτών ακόμα και των εθνικιστών, δεν είναι κακό να είναι κανείς εθνικιστής. Είμαστε όλοι απέναντι σε αποτρόπαιες ιδεολογίες όπως του γερμανικού εθνικοσοσιαλισμού» πρόσθεσε.

«Αρχίσαμε το συνασπισμό με 4 κόμματα, στην πορεία γίναμε 6, καταθέσαμε προχθές 9 και σήμερα είμαστε 12 κόμματα» δήλωσε.

«Ο κ. Μπέχλης από το Κίνημα 21 δεν σχετίζεται με τον κ. Λαγό. Μάλιστα όταν κάποια στιγμή ο κ. Λαγός είχε τοποθετηθεί για τον κ. Μπέχλη, ο Μπέχλης είχε κάνει μια ενδιαφέρουσα τοποθέτηση και ο κ. Λαγός δεν στηρίζει τον κ. Μπέχλη» επεσήμανε.

«Θελήσαμε να συζητήσουμε, συζητήσαμε και η γνώμη μου είναι ότι ο κ. Βελόπουλος έπρεπε να είχε αναλάβει έναν ηγετικό ρόλο σε αυτόν τον χώρο και να γίνει ο κατεξοχήν εκφραστής του. Δυστυχώς ούτε ο κ. Νάτσιος ούτε ο κ. Βελόπουλος επιθυμούν πραγματικά τις συνεργασίες» σημείωσε ο κ. Μπογδάνος.

«Είμαστε ο πιο τίμιος, αντισυστημικός πόλος που δημιουργήθηκε» επανέλαβε. «Είμαστε απέναντι στην ατζέντα του υπόλοιπου συστήματος» τόνισε.

Ακούστε το ηχητικού:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ