Μπάμπης Παπαδημητρίου: Τι απάντησε για τη δήλωσή του για τις διασωληνώσεις εκτός ΜΕΘ που προκάλεσε αντιδράσεις

Ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικού debate, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8, αναφέρθηκε στην επίμαχη δήλωσή του, που προκάλεσε την αντίδραση και της αντιπολίτευσης.

Υπενθυμίζεται ότι σε τηλεοπτική εκπομπή, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε απευθυνόμενος σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: “Πήγατε και ανακαλύψατε ένα ψευδοπρόβλημα, ότι κάποιοι διασωληνώνονται εκτός ΜΕΘ. Έτσι κρίνουν οι γιατροί. Εγώ είμαι βουλευτής, δημοσιογράφος, δεν θα πάω να κάνω τη δουλειά του γιατρού”.

Ερωτηθείς σήμερα ο κ. Παπαδημητρίου για την δήλωσή του αυτή απάντησε ότι “όταν κάνεις μια ζωηρή συζήτηση, λες πολλά και ανταλλάσσεις επιχειρήματα. Είχε προηγηθεί άλλωστε σε αυτό, η εξήγηση ότι το πρόβλημά μας είναι ο εμβολιασμός. Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα. Το είπα, αλλά αν κόψεις μια φρασούλα από μια ολόκληρη συζήτηση… Εννοούσα ότι το πρόβλημα δεν είναι εκεί. Ο γιατρός θα αποφασίσει και συχνά οι γιατροί αποφασίζουν ότι εσένα θα σου βάλω οξυγόνο, μετά όμως θα σε διασωληνώσω. Αυτό το αποφασίζει ο γιατρός και το κάνουν κάποιες φορές στο κρεβάτι, χωρίς να σε βάλουν στη ΜΕΘ. Αυτό θα συνεχίζει να γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται σε όλον τον κόσμο. Κακώς κατά τη γνώμη μου έδωσε την έμφαση ο κ. Τσίπρας σε αυτό το θέμα, ότι πεθαίνουν άνθρωποι εκτός ΜΕΘ”.

“Όταν μιλάμε πάντα χρησιμοποιούμε εκφράσεις, εμένα η αγωνία μου είναι να ταρακουνήσω τους ανθρώπους που μας ακούνε όσο μπορώ και να τους πείσω να κάνουν το βήμα του εμβολιασμού και να τηρούν τα μέτρα” πρόσθεσε.

Ακούστε το debate Παπαδημητρίου – Γιαννούλη:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ