Χαμός με Φαίη Σκορδά και Παύλο Χαϊκάλη – “Ξέρεις τι σημαίνει άντρας παλαιάς κοπής;”

Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή “Πρωινό” ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον Παύλο Χαϊκάλη.

Ο ηθοποιός μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή, με αφορμή την ανακοίνωσή του ότι αποσύρεται από τον χώρο του θεάτρου και η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε προηγούμενες δηλώσεις του.

«Αυτό που ίσως έκανε μεγάλη εντύπωση και σχολιάστηκε, αλλά δεν άρεσε ούτε σε εμένα είναι το «άντρας παλαιάς κοπής»» ανέφερε η Φαίη Σκορδά με τον Παύλο Χαϊκάλη να απαντά σε έντονο τόνο.

«Γνωρίζετε τι είναι άντρας παλαιάς κοπής; Φαίη μου ξέρεις τι σημαίνει άντρας παλαιάς κοπής;» ρώτησε αρχικά ο ηθοποιός με την παρουσιάστρια να απαντά: “Δεν θα ήθελα να ανοίξουμε αυτή την κουβέντα τώρα. Απλώς δεν μπορώ να κλείνω τα μάτια και επειδή είστε στο τηλέφωνο μαζί μας αυτή τη στιγμή να λέμε ότι δεν έχουν γίνει κι άλλα πράγματα. το θεωρώ ανέντιμο και γι’ αυτό κάνω αυτή την τοποθέτηση”.

«Φαίη μου, αν ο άνδρας παλαιάς κοπής είναι ο άνδρας της δεκαετίας του ’20, που μαστίγωνε τις γυναίκες, που είχε τον νόμο με το μέρος του, που ασκούσε εξουσία και βία στις γυναίκες, θα σας πω έχετε δίκιο. Αν όμως, πάμε στους άνδρες παλαιάς κοπής που είναι ο άνδρας που σέβεται τις γυναίκες, ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου, ξέρει να φλερτάρει δια ζώσης και ξέρει να φερθεί σε μία γυναίκα, τότε με συγχωρείς, αλλά έχω δίκιο” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παύλος Χαϊκάλης με την Φαίη Σκορδά να επιμένει πως “και στο όχι πρέπει να σταματάει”.

Στην συνέχεια μάλιστα, ζήτησε από την παρουσιάστρια να μην πάρει καμία θέση αν δεν γνωρίζει τα πραγματικά γεγονότα. «Αφού δεν ξέρετε την υπόθεση, γιατί δεν το παραδέχεστε; Θέλετε να κυνηγήσετε τον Χαϊκάλη, δεν ξέρεις τα γεγονότα, δεν ξέρεις την υπόθεση», της είπε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ