Μπάμπης Παπαδημητρίου: Καλά κάνουν οι νέοι που έχουν εξεγερθεί – «Μουντζώστε μας» πρέπει να τους λέμε

Μπάμπης Παπαδημητρίου

«Καλά κάνουν οι νέοι άνθρωποι που έχουν εξεγερθεί. Κάνουν πολύ καλά, ‘ναι μουντζώστε μας’ πρέπει να τους λέμε», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου αναφερόμενος στις διαδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα για την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου είπε συγκεκριμένα στην αρχή της τοποθέτησής του: «Να σταματήσει αυτός ο καβγάς, που γίνεται δυστυχώς σε επίπεδο ανώτατο των κομμάτων, ατομική ευθύνη-συστημική ευθύνη. Και τα δύο υπάρχουν. Και πρέπει να τα ξεχωρίσουμε. Καλά κάνουν οι νέοι άνθρωποι που έχουν εξεγερθεί. Κάνουν πολύ καλά, ‘ναι μουντζώστε μας’ πρέπει να τους λέμε».

Συνεχίζοντας, ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι «πιστεύω ότι αν δεν αντιδράσει και δεν πει η νεολαία ότι αυτό το κράτος δεν το θέλω, ότι αυτή η κατάσταση δεν είναι αυτή, στην οποία θέλω να μεγαλώσω… Οι πολιτικοί δεν πρέπει να είναι μάζα, ό,τι και να λέει το κόμμα. Πιστεύω δηλαδή ότι πρέπει να μας την ‘πουν’, πρέπει να μας επαναφέρουν σε μία κάποια σοβαρότητα».

Τόνισε, επίσης, ότι η κυβέρνηση θα αναλάβει τις ευθύνες. «Όταν έβλεπα να συζητούμε για το πώς θα επεκτείνουμε το δίκτυο, πώς θα φτιάξουμε καινούργιους σιδηροδρόμους και ρώταγα, ‘κάτσε βρε παιδί μου το Αθήνα-Θεσσαλονίκη λειτουργεί σωστά, λειτουργεί με ασφάλεια;’… Νομίζω ότι υπάρχουν σφάλματα, τα οποία ανέλαβε ο άνθρωπος (σ.σ.: ο Καραμανλής) και πρέπει να συζητήσουμε. Η κυβέρνηση θα πάρει όλες τις ευθύνες, δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Ό,τι έχει πέσει πάνω της, θα τις πάρει» είπε ο βουλευτής της ΝΔ.

 

 

 

Exit mobile version