Τέμπη – Κωνσταντοπούλου στον Realfm 97,8: Υπάρχει ένας βούρκος δεκαετιών που βγαίνει τώρα στην επιφάνεια

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Realfm 97,8 και στον Νίκο Χατζηνικολάου δήλωσε για τα Τέμπη πως «αυτό που ζει η χώρα μας είναι μια τραγωδία και περισσότερο είναι η συνειδητοποίηση ενός διαχρονικού εγκλήματος σε βάρος των πολιτών, σε βάρος όλων μας. Ακούμε υποκριτικούς πολιτικούς λόγους, κροκοδείλια δάκρυα βλέπουμε να χύνονται…».

Γεραπετρίτης για Τέμπη: Το κέντρο τοπικής τηλεδιοίκησης Λάρισας λειτουργούσε κανονικά το μοιραίο βράδυ

«Οι ευθύνες δεν περιορίζονται στον εκάστοτε σταθμάρχη ή σταθμάρχες, που ασφαλώς έχουν τις ευθύνες που διαπιστώνονται και τους αναλογούν, αλλά οι κύριες ευθύνες είναι στις πλάτες του πολιτικού συστήματος. Υπάρχει ένας βούρκος δεκαετιών που βγαίνει τώρα στην επιφάνεια» πρόσθεσε.

«Γίνεται πολιτικός τζόγος πάνω στην τραγωδία αυτές τις ημέρες» σχολίασε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Τέμπη: «Καλλυντικά σκεπασμένα με αίμα και κομμάτια σάρκας» – Ανατριχιάζουν τα λόγια πυροσβέστη της ΕΜΑΚ

«Ευθύνες και τιμωρία πρέπει να καταλογιστούν στη σημερινή και τις προηγούμενες κυβερνήσεις, σε όλο το πολιτικό σύστημα» υπογράμμισε.

«Αν με ρωτάτε αν η επιστολή του Πρωθυπουργού αποτελεί παρέμβαση στη δικαιοσύνη, απαντώ ότι είναι ωμή παρέμβαση. Βέβαια δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτός που δικαιούται να διαμαρτύρεται γιατί τα ίδια έκανε και στο Μάτι, όπως απευθύνεται στον κ. Ντογιάκο ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόταν στην κ. Δημητρίου ο κ. Κοντονής και η κ. Δούρου, με τον ίδιο τρόπο προσπαθούσαν να ελέγξουν τη δικογραφία με τα πορίσματα» περιέγραψε.

Τέμπη: Τι ζητούν συγγενείς 9 νεκρών – «Να μην οριστεί εφέτης στην έρευνα»

«Είναι αναγκαίο να ανοίξει ο φάκελος για το Άδενδρο, όπως κάθε φάκελος που αφορά σιδηροδρομικά δυστυχήματα. Αυτό που αποκαλύπτεται ότι τα “καμπανάκια” και οι προειδοποιήσεις υπήρχαν εδώ και δεκαετίες. Και η δίκη πρέπει να εξεταστεί και η αθώωση. Και ποιοι σφυρίζουν αδιάφορα» τόνισε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ