Άθλια επίθεση του Τούρκου υφυπουργού Εσωτερικών στον Θεοδωρικάκο – Τι απαντά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Προσωπική επίθεση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του, εξαπέλυσε μέσω twitter ο υφυπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Ισμαήλ Τσατακλί. 

Ο Τούρκος αξιωματούχος επιμένει στην προπαγάνδα για «στρατόπεδα εκπαίδευσης» Κούρδων στο Λαύριο, ενώ επανέλαβε τους ισχυρισμούς που είχε διατυπώσει ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, ο οποίος είχε δηλώσει ότι η κατηγορούμενη για την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, θα είχε διαφύγει στην Ελλάδα, αν δεν είχε συλληφθεί.

Στην ανάρτησή του, ο Ισμαήλ Τσατακλί χαρακτηρίζει τον κ.Θεοδωρικάκο, «αναιδή και αδιάντροπο» και γράφει: «Είναι σαφές ότι προστατεύετε τα σύνορα(!) Είναι σαφές ότι προστατεύετε τα σύνορα από το Στρατόπεδο Λαυρίου του PKK (!) Από τα μέλη της FETO που δέχεστε (!) Εσείς σκοτώνετε αθώους, ανοίγετε αγκαλιές στους τρομοκράτες!»

Η απάντηση του Τάκη Θεοδωρικάκου

«Οι ύβρεις και οι συκοφαντίες των εκπροσώπων του Υπουργείου Εσωτερικών της Τουρκίας πέφτουν στο κενό», απάντησε μέσω Twitter ο κ. Θεοδωρικάκος.

«Αδιάντροποι είναι όποιοι εργαλειοποιούν δυστυχισμένους ανθρώπους, τους παράνομους μετανάστες, με βάρβαρο τρόπο και όσοι δηλητηριάζουν τις σχέσεις των δύο λαών μας. Η Ελλάδα από θέση αρχών είναι ενάντια σε κάθε μορφή τρομοκρατίας και αυτό το γνωρίζει όλη η ανθρωπότητα», σημειώνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ