ΣΥΡΙΖΑ: Το μόνο που μένει τώρα στον κ. Γεωργιάδη είναι να πάει στον εισαγγελέα – Η απάντηση του υπουργού Ανάπτυξης

«Μετά από μέρες σιωπής και φθηνών αντιπερισπασμών ο κ. Γεωργιάδης αναγκάστηκε να παραδεχθεί πως τον παρακολουθούσαν, αποδεχόμενος και αυτός με τη σειρά του την εγκυρότητα των αποκαλύψεων», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία, σχολιάζοντας δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Το μόνο που μένει τώρα στον κ. Γεωργιάδη εάν έχει ίχνος αξιοπρέπειας και δεν έχει κάτι να φοβηθεί, είναι να πάει στον Εισαγγελέα», σημειώνει.

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη

«Έχουν χάσει και ίχνος λογικής! Έχουν καταντήσει τον ρόλο της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως σε κωμωδία! Ασφαλώς και η φράση μου για όποιον είδε την εκπομπή ήταν ειρωνική, αντιθέτως η φράση μου ότι με την Γαλλία βλάπτουν τα Εθνικά μας Συμφέροντα, ήταν κυριολεξία»

Η κόντρα Γεωργιάδη – Σπίρτζη

Καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Χρήστο Σπίρτζη στον… αέρα του ΣΚΑΙ.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ως «πράκτορες του Ερντογάν» στην Ελλάδα με αφορμή τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον πρέσβη της Γαλλίας και τη δήλωσή του ότι θα επαναδιαπραγματευθεί την αμυντική συμφωνία.

«Ντρέπομαι για την πράξη του Τσίπρα. Ο μόνος που χαίρεται είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και πρόσθεσε: «Παίζετε τον πράκτορα του Ερντογάν στην Ελλάδα. Δεν τον παίζετε, είστε. Και δεν ντρέπεστε».

Η αντιπαράθεση των δύο δεν έληξε εκεί. Ο Χρήστος Σπίρτζης απάντησε ότι ο υπουργός Ανάπτυξης λέει «πράκτορες του Ερντογάν» την Αξιωματική Αντιπολίτευση και αυτός ήταν ο λόγος που στελέχη της παρακολουθούνταν.

«Εσάς παρακολουθούσαν; Εμένα παρακολουθούσαν! Εσείς πήγατε στον εισαγγελέα και η λίστα που βγάλατε είχε εμένα μέσα, όχι εσάς» ανταπάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Πείτε το κ. Γεωργιάδη ότι σας παρακολουθούσαν. Επιτέλους» έλεγε ο κ. Σπίρτζης.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ