Ασημακοπούλου: Συνιστώσα της τρομοκρατίας στον ΣΥΡΙΖΑ

Ασημακοπούλου: Συνιστώσα της τρομοκρατίας στον ΣΥΡΙΖΑ

 

Για «συνιστώσα της τρομοκρατίας» που υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real Fm.

«Υπάρχουν στελέχη μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ τα οποία έχουν πάει ως μάρτυρες υπεράσπισης της «17Ν» και έχουν οργανώσει εκδηλώσεις στις οποίες φιλοξενείται ο κ. Γιωτόπουλος. Υπάρχουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο κ. Σκουρλέτης που λέει ότι η τρομοκρατία έχει πολιτικό υπόβαθρο. Αυτά τα πράγματα δεν συνάδουν με την απόλυτη καταδίκη της τρομοκρατίας», ανέφερε η Άννα Ασημακοπούλου και πρόσθεσε:

«Θα έπρεπε να στελέχη αυτά να έχουν διαγραφεί ή να έχουν εξηγήσει ότι έκαναν ένα λάθος. Ή θα έπρεπε να υπάρχει κάτι από τον ΣΥΡΙΖΑ που σηματοδοτεί ότι αυτό το κομμάτι, που εμείς ονομάσαμε συνιστώσα της τρομοκρατίας, θέλει να το αποβάλει».

«Πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι θεωρούν ότι η τρομοκρατία έχει πολιτικό υπόβαθρο και το λένε. Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι ο Ξηρός ήταν πολιτικός κρατούμενος, που θέλουν οι τρομοκράτες να βγουν έξω. Οπότε δε δέχομαι τα κροκοδείλια δάκρυα», συμπλήρωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. 

Αναφορικά με την υπόθεση του Χριστόδουλου Ξηρού υπογράμμισε ότι «δεν έπρεπε να είναι ελεύθερος και πρέπει να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν» ενώ σχολιάζοντας την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι «τα λόγια είναι καλό πράγμα αλλά η συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα δείχνει ότι στην όποια καταδίκη, υπάρχουν αστερίσκοι και υποσημειώσεις».

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ