Αποστάσεις Τσακαλώτου από Πολάκη: Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ του εμβολιασμού

Τη θέση πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ των εμβολίων διατύπωσε την Πέμπτη στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος παίρνει αποστάσεις από από τον Παύλο Πολάκη και τις δηλώσεις του για τον εμβολιασμό.

«Για το θέμα του εμβολιασμού όλα τα κόμματα εκπροσωπούνται από τον πρόεδρο και τα όργανά τους», είπε ο κ. Τσακαλώτος και πρόσθεσε: «Στη Βουλή, όταν δεν μπορεί ο πρόεδρος, τον εκπροσωπώ εγώ ως πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ του εμβολιασμού, η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι δεν αντικαθιστά το φάρμακο τον εμβολιασμό. Άρα, όσο πιο γρήγορα θα το κάνουν τόσο πιο γρήγορα θα τελειώσει το θέμα με τον ιό».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε, επίσης, ότι για τις φτωχές χώρες έχει σημασία να εμβολιαστούν διότι θα είναι τραγικό αν δεν γίνει και ότι το ίδιο ισχύει για τη χώρα μας.

«Άρα, μην κάνετε σπέκουλα ποιος είπε, πού τα είπε. Το βασικό είναι πως αντιπροσωπεύονται τα κόμματα. Και εμείς θα μπορούσαμε να τονίσουμε πράγματα που έχουν πει βουλευτές σας, αλλά που δεν τα υιοθετεί ο κ. Μητσοτάκης», συμπλήρωσε ο κ. Τσακαλώτος με σαφή αποδέκτη τον κ. Πολάκη.

Επίσης, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, απευθυνόμενος στους πολίτες, ανέφερε: «Σας παρακαλώ να μην έχετε φόβο για τον εμβολιασμό. Είναι σημαντικό για εσάς, για τον εαυτό σας, για την οικογένεια, για τη γειτονιά, για την Ελλάδα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ