Αντώνης Σιγάλας στον Realfm97,8: Μαζί με τους πολίτες να σηκώσουμε την Σαντορίνη κι άλλο πιο ψηλά

«Το στρατηγικό σχέδιο για την Σαντορίνη έδωσε λύση, αλλά πρέπει να ολοκληρωθεί. Αυτή την ευκαιρία ζητάμε από τους δημότες» δήλωσε ο Αντώνης Σιγάλας, Δήμαρχος Θήρας και εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό «Σαντορινιό Όραμα» στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Αναφερόμενος στην θητεία του, τόνισε πως «η Σαντορίνη χρειαζόταν οπωσδήποτε ένα στρατηγικό σχέδιο, το οποίο φτιάξαμε με την τότε και σημερινή κυβέρνηση και προχωρήσαμε σε κάθε θέμα, όπως ήταν οι υποδομές, ο πολιτισμός, η τουριστική προβολή έτσι ώστε να μπορέσουμε επί χάρτου να σχεδιάσουμε και να προχωρήσουμε και όχι στην τύχη». «Η Σαντορίνη μπορεί να έχει τον ποιοτικότερο, τον καλύτερο τουρισμό μαζί με τους Έλληνες τουρίστες και να απολαύσουμε την φυσική ομορφιά και τον πολιτισμό», συμπλήρωσε ο κ. Σιγάλας.

Την επόμενη ημέρα, όπως είπε, «συνεχίζουμε μαζί με τους δημότες, τους πολίτες, να σηκώσουμε την Σαντορίνη κι άλλο πιο ψηλά σε ένα στρατηγικό σχεδιασμό που προσβλέπει στο ειδικό χωροταξικό πλαίσιο, το οποίο ολοκληρώθηκε και παραδίδεται, έτσι ώστε η Σαντορίνη να είναι νοικοκυρεμένη, σε ένα νέο λιμάνι το οποίο υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός και προχωράμε ακάθεκτοι αφού κάναμε την χωροθέτησή του, στη μαρίνα που είναι πολύ σημαντική για τον θαλάσσιο τουρισμό και πάνω απ’ όλα στο θέμα των απορριμμάτων, όπου δημοπρατήσαμε μαζί με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκο την πρότυπη μονάδα με θερμική επεξεργασία, την πρώτη στην Ελλάδα».

«Μαζί μπορούμε να κάνουμε θαύματα την επόμενη 5ετία, είμαστε έτοιμοι, έχουμε εμπειρία και γνώση. Και αυτή η συμφιλίωση και η ενότητα τόσο με τον επιχειρηματικό κόσμο όσο και με τους απλούς εργαζόμενους και τους κατοίκους είναι το κλειδί της επιτυχίας της επόμενης 5ετίας, όπου η Σαντορίνη θα λύσει για πρώτη φορά όλα τα μεγάλα προβλήματα», πρόσθεσε ο κ. Σιγάλας.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ