Γιάννης Ιωαννίδης: «Κοουτσάρα το παιχνίδι δεν τελείωσε, πήρες απλά ένα τάιμ άουτ» – Ράγισε καρδιές ο επικήδειος της κόρης του

Στη θλίψη βύθισε το πανελλήνιο η είδηση του θανάτου του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ, Γιάννη Ιωαννίδη, που έφυγε χθες Τετάρτη (04/10) από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών. Πριν από λίγη ώρα, τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση στον Άγιο Ιωάννη Βούλας, η οποία ξεκίνησε στις 12:00 το μεσημέρι. Συγγενείς, φίλοι αλλά και πλήθος κόσμου που θαύμαζε τον σπουδαίο προπονητή, τον αποχαιρέτησαν σε ένα κλίμα απόλυτης συγκίνησης.

Ράγισε καρδιές ο επικήδειος που εκφώνησε με δάκρυα στα μάτια η κόρη του Γιάννη Ιωαννίδη, Ελένη Θεοδώρα:

«Δεν είμαι μόνη μου. Εδώ είμαστε όλοι για να σου φωνάξουμε πόσο πολύ σε αγαπάμε και τι θα σημαίνεις πάντα για την οικογένειά σου, για το μπάσκετ, για τον αθλητισμό, για όλη την Ελλάδα. Έφυγες νωρίς και ένδοξα μπαμπά. Έφυγες με γενναιότητα, όπως έκανες σε όλη σου τη ζωή. Στάθηκες στις επάλξεις, πολέμαγες σαν θηρίο, δεν φοβόσουνα κανέναν και τίποτα. Και τώρα που σε αποχαιρετάμε πάλι αγέρωχο σε βλέπω μπροστά μου.

Θρηνούμε που σε χάσαμε, μα χαιρόμαστε γιατί ζήσαμε μαζί σου, βαδίσαμε στις στράτες που μας χάραξες, ακολουθούσαμε τις οδηγίες που μας έδινες. Κοουτσάρα μου θα σου πω κάτι, το παιχνίδι δεν τελείωσε, πήρες απλά ένα τάιμ άουτ για να το συνεχίσεις στα ουράνια γήπεδα.

Ένα τραγούδι της αγαπημένης σου Μαρινέλλας λέει «καμιά φορά να αλλάξω ουρανό μα δεν υπάρχει δρόμοι». Εσύ μπαμπά μου τους βρήκες αυτούς τους δρόμους».

Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του, Γιούλα Γκιουζελοπούλου η οποία έφτασε υποβασταζόμενη στην εκκλησία της Βούλας, καθώς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο άνθρωπός της έφυγε από την ζωή.

Το «παρών» στην εκκλησία της Βούλας, έδωσε σύσσωμο το ελληνικό μπάσκετ προκειμένου να τιμήσει τον Γιάννη Ιωαννίδη. Μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν οι πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλης Λιόλιος, εκ των προέδρων του Ολυμπιακού Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο προπονητής της ίδιας ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Κώστας Παπανικολάου και ο Δημήτρης Παπανικολάου.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο: 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ