Αντώναρος: Αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση με τη διαρροή από το περιβάλλον του Κώστα Καραμανλή

Με μεγάλη ικανοποίηση, όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook, υποδέχθηκε την τοποθέτηση συνομιλητών του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή πως «εκφράζει μόνο προσωπικές του απόψεις» ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο άλλοτε υπουργός Επικρατείας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση. Ξέρετε γιατί; Γιατί με τη διαρροή από το περιβάλλον του Κώστα Καραμανλή ότι «ο Ευάγγελος Αντώναρος εκφράζει τις προσωπικές του απόψεις» επιβεβαιώνεται με τον πιο επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο αυτό που έχω πει, έχω υπογραμμίσει, έχω γράψει μερικές εκατοντάδες φορές τα τελευταία χρόνια: “Μιλάω ΜΟΝΟ για μένα και οι απόψεις μου είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ”».

«Πριν από δύο χρόνια μάλιστα είχα πει σε ραδιοφωνική συνέντευξη ότι “ο Καραμανλής δεν χρειάζεται δραγούμενο”. Το επαναλαμβάνω, λοιπόν, σήμερα», ανέφερε ακόμη ο κ. Αντώναρος.

Καταλήγοντας, στην ανάρτησή του ο κ. Αντώναρος επισήμανε: «Και έτσι μπαίνει τελεία και παύλα στην μπουρδολογία πως ό,τι λέω ή κι ό,τι δεν λέω (ναι και αυτό έχει ειπωθεί) μου το λέει ο πρώην πρωθυπουργός. Ελπίζω να το καταλάβουν όσοι εφευρίσκουν και διακινούν ευφάνταστα σενάρια».

Δείτε την ανάρτησή:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ