Αγγελούδης: Ισχυρή ομάδα ανεξάρτητων και δημιουργικών πολιτών θα δουλέψει για την Θεσσαλονίκη – ΒΙΝΤΕΟ

Για τα σημαντικότερα προβλήματα της Θεσσαλονίκης και για τις λύσεις τους που ο ίδιος προτείνει, μίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης Στέλιος Αγγελούδης εν όψει του δεύτερου γύρου των εκλογών.

Μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο κ. Αγγελούδης τόνισε αναφερόμενος στα σημαντικότερα προβλήματα της συμπρωτεύουσας: «Επισκέφθηκα πολλές γειτονιές μίλησα με χιλιάδες συμπολίτες μου, τα μεγάλα προβλήματα δυστυχώς είναι τα πολλά και μικρά αλλά σημαντικά θέματα της καθημερινότητας η πόλη ζει με πολλά απορρίμματα όλο αυτόν τον καιρό δεν έχουμε κατορθώσει το 2023 να προχωρήσουμε στο αυτονόητο δηλαδή να έχουμε μία καθαρή πόλη.

Έχουμε πρόβλημα με το πράσινο και ευλόγως σκέφτομαι τι είναι αυτό που οδηγεί μία δημοτική αρχή να μην φυτεύει κάθε χρόνο χιλιάδες δέντρα που είναι απαραίτητα σε μία πόλη που τα στερείται», είπε συγκεκριμένα και πρόσθεσε: «Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την προσβασιμότητα όχι μόνο των συνανθρώπων μας με αναπηρία, διότι το 60% των κρασπέδων έχουν θέμα σε ότι αφορά στην πρόσβαση και τέλος βασικά θέματα όπως το κυκλοφοριακό και οι χώροι στάθμευσης».

Ερωτηθείς για τις λύσεις στα ανωτέρω προβλήματα ο κ. Αγγελούδης σημείωσε:

«Οι λύσεις σχετίζονται αφενός σε ότι αφορά στις υποδομές με μία σοβαρή και τεκμηριωμένη και ισχυρή διεκδίκηση σε ότι αφορά τους λεωφορειοδρόμους, τα αστικά τα οποία λείπουν και σε ότι φορά άλλες γραμμές μετρό που θα έπρεπε ήδη να σχεδιάζονται», ανέφερε.

Ακόμη, συμπλήρωσε πως δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή αστυνόμευση που να αποτρέπει τα διπλοπαρκαρίσματα, να ελέγχει την φορτοεκφόρτωση στην πόλη, ενώ την ίδια στιγμή υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει ενιαίο σύστημα σηματοδότησης ούτε ενιαία διεύθυνση τροχαίας και δημοτικής αστυνομίας.

Επίσης, σχολιάζοντας την φράση «τοξικός πόλεμος», χαρακτηρισμό που απέδωσε στην μάχη του με τον αντίπαλό του Κωνσταντίνο Ζέρβα, ο Στέλιος Αγγελούδης κατηγόρησε τον κ. Ζέρβα ότι τον τελευταίο καιρό έχει επιδοθεί σε προσωπικές επιθέσεις απέναντι στον ίδιο στις οποίες όπως ανέφερε δεν πρόκειται να συμμετάσχει.

Τέλος, παρέθεσε τους λόγους για τους οποίους την Κυριακή οι ψηφοφόροι θα πρέπει να τον προτιμήσουν στις επαναληπτικές εκλογές.

Όπως είπε, εκείνος έχει αφήσει αφενός το αποτύπωμά του χωρίς να είναι πολιτικός ή υπουργός αλλά εξαιτίας της γνώσης του για την δημόσια διοίκηση και αφετέρου εξαιτίας της ομάδας «ανεξάρτητων και δημιουργικών πολιτών», όπως τους χαρακτήρισε, που τον πλαισιώνει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ