Ανεξάρτητοι Έλληνες:Θα κάναμε ό,τι και ο Καραμανλής

Ανεξάρτητοι Έλληνες:Θα κάναμε ό,τι και ο Καραμανλής

 

Σκληρή ήταν η απάντηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του Πάνου Καμμένου στον Σίμο Κεδίκογλου και τη ΝΔ για το θέμα της Κύπρου.

“Επειδή ο εκπρόσωπος της συνιστώσας της κ. Μέρκελ, κ. Σίμος Κεδίκογλου αναρωτιέται τι θα κάναμε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, του απαντάμε ότι θα λέγαμε «όχι», όπως είχε πράξει η τότε ελληνική κυβέρνηση και ο πρώην αρχηγός του Κώστας Καραμανλής τόσο στο σχέδιο Ανάν όσο και με το βέτο στο Βουκουρέστι για είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ”, αναφέρει η ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

 

Στο ίδιο μήκος κύματος και το tweet του Πάνου Καμμένου

 

 

Σημειώνεται ότι ο Σίμος Κεδίκογλου σχολιάζοντας την απόφαση του Eurogroup δήλωσε ότι ο «ελληνισμός ολόκληρος στηρίζει την Κύπρο και δεν θα αφήσει κανέναν να εκμεταλλευτεί την πρόσκαιρη αδυναμία της», προσθέτοντας ότι «δεν είναι ώρα για διχαστικά συνθήματα, ούτε για ανεύθυνες κραυγές. Τώρα κοιτάζουμε μπροστά».

Επίσης, η Συγγρού, σε non paper που εξέδωσε, ανέφερε ότι την ώρα που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, δήλωσε-αναφερόμενος στην απόφαση του Eurogroup για την Κύπρο– ότι η συμφωνία που επιτεύχθηκε είναι “επώδυνη, αλλά σταματάει την πορεία προς το χάος”, ‘ο κ. Τσίπρας, το κόμμα και oι συνιστώσες του  (ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΞ.ΕΛ.), επιδίδονται σε δηλώσεις που εκτός από επικίνδυνες είναι γραμμένες από άσχετους με τα οικονομικά”.

“Ας μας πουν, λοιπόν, ο κ. Τσίπρας και ο Καμμένος, που αποτελούν πλέον ένα κωμικοτραγικό πολιτικό δίδυμο:  Αυτοί, χθες βράδυ, στη θέση του κ. Αναστασιάδη, θα έλεγαν ΟΧΙ; Θα οδηγούσαν την Κύπρο στην άτακτη χρεοκοπία και στην έξοδο από την Ευρωζώνη;”, σημείωνε η Συγγρού.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ