Ανδρουλάκης: Θα ψηφίσουμε την πρόταση δυσπιστίας, αδιανόητο να ζητάμε εκλογές

Το Κίνημα Αλλαγής θα ψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, που κατέθεσε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης σημειώνοντας όμως ότι είναι αδιανόητο να γίνουν εκλογές εν μέσω της πανδημίας, παρόλο που “με συμφέρει να γίνουν αύριο το πρωί”, όπως είπε.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΟΡΕΝ, ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έκανε λόγο για “μικροκομματικά παιχνίδια του κ. Τσίπρα” και τόνισε ότι το ΚΙΝΑΛ βάζει πάνω απ’ όλα το δημόσιο συμφέρον και όχι το κομματικό.

“Θεωρούμε αδιανόητο κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες, που θρηνούμε 100 συμπολίτες μας κάθε μέρα και η πανδημία δεν έχει κοπάσει να ζητάμε εκλογές. Θεωρώ αναξιόπιστο να ζητώ εκλογές κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες”, σημείωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

“Λέω ξεκάθαρα ότι θα ψηφίσουμε την πρόταση, καταδικάζοντας την ανεπάρκεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αλλά σε μικροκομματικά παιχνίδια του κ. Τσίπρα δεν πρόκειται να εμπλακούμε. Συνεχίζουμε την αυτόνομη πορεία μίας αξιόπιστης, προοδευτικής αντιπολίτευσης που έχει ανάγκη ο ελληνικός λαός για να βελτιωθεί η ζωή του”, συμπλήρωσε.

Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έστρεψε τα βέλη του κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι “ο κ. Τσίπρας ψάχνει σωσίβιο και ψάχνοντας σωσίβιο για τον ίδιο, προσφέρει και στον κ. Μητσοτάκη”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ