Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σε… ρεσιτάλ – Επιστρέφει ο Μπουκουράν

Οι “Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα” έρχονται με ένα νέο επεισόδιο, στο οποίο η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που ενσαρκώνει την Πένη δίνει… ρεσιτάλ.

Ο τίτλος του επεισοδίου είναι «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», ενώ απόψε στις 23:45 την αγαπημένη ηθοποιό μπορείτε να την απολαύσετε στο “Ενώπιος Ενωπίω” καθώς θα παραχωρήσει μια απολαυστική συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η σπουδαία κωμικός μιλά για την περιπετειώδη διαδρομή της και για τους ρόλους που την καθιέρωσαν. Οι δουλειές που έκανε και πότε ανακάλυψε τελικά την υποκριτική.

Ο άγνωστος γάμος όταν ήταν 20 ετών και η σχέση της με την κόρη της, που επέλεξε να γίνει και εκείνη ηθοποιός.

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο

Μετά την αποκάλυψη της μηχανορραφίας των γονιών της, η Λίζα που έχει φύγει στην Αθήνα να βρει τον Αλφρεντ είναι αμετανόητη στις εκκλήσεις της Πένης να γυρίσει πίσω και να τον ξεχάσει.

Μην έχοντας άλλη επιλογή, η Πένη «στρατολογεί» και τον Λυκούργο σε ένα καινούργιο σχέδιο. Αυτή τη φορά θα δολοπλοκήσουν για να τα ξαναφτιάξουν τα παιδιά.

Ο Μπουκουράν επιστρέφει μετά από δυο χρόνια στη ζωή της Πένης.

Είχε απελαθεί στην Αλβανία και γύρισε στην Ελλάδα μαζί με τη γυναίκα του αυτή τη φορά, και εργάζονται και οι δυο μαζί στο σπίτι του υπουργού Αναστάσιου Παραζάνα.

Επικοινωνεί με την Πένη και ένα βράδυ που λείπει ο υπουργός και η γυναίκα του Μπουκουράν, η Πένη πηγαίνει στην Αθήνα, στο σπίτι του υπουργού να βρει τον εραστή της. Αλλά για κακή τους τύχη επιστρέφουν στο σπίτι και η γυναίκα του Μπουκουράν και ο υπουργός αλλά και ένας πολύ γνώριμος της Πένης.

Ο Ηλίας Λαλαμπίρδας, ο βουλευτής της περιφέρειας της.

Στο ρόλο του Αναστάσιου Παραζάνα ο Σπύρος Μπιμπίλας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΡΑΖΑΝΑΣ

Υπουργός και φίλος του βουλευτή της περιφερείας του Κουδουναρίου, Ηλία Λαλαμπίρδα. Αριβίστας, καταφερτζής και κυνικός. Κλασικός πολιτικάντης. Πατριώτης, που βέβαια δεν έχει πρόβλημα να απασχολεί τον Μπουκουράν και τη γυναίκα του Κλαμπέτα χωρίς χαρτιά παραμονής. Τι θα κάνει όταν υπάρξει κίνδυνος να απελαθεί το ζευγάρι;

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.