Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Τι θα δούμε απόψε – Απόσπασμα από το ξεκαρδιστικό επεισόδιο

Η απολαυστική κωμωδία του MEGA, «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» επιστρέφει απόψε στο καθιερωμένο ραντεβού της Παρασκευής. Οι αγαπημένοι ήρωες ζουν νέες περιπέτειες στο θρυλικό Κουδουνάρι και οι παρεξηγήσεις πάνε κι έρχονται.

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Αμφιβολίες

 Tα νέα για την καταγωγή του Αλφρεντ έχουν ρίξει τον Λυκούργο και την Πένη σε βαριά κατάθλιψη. Η Πένη βάζει μπρος τα σκοτεινά σχέδια της για να χωρίσει την κόρη της από τον Αλβανό γαμπρό.

Σε συνεννόηση με την κολλητή της Κλαίρη, καταστρώνουν την τακτική που θα ακολουθήσουν. Φυσικά, το να χωρίσει το ζευγάρι το επιθυμεί και η Λίτσα Μπακλάφα, ορκισμένη εχθρός της Πένης, η οποία προσπαθεί να σπρώξει την κόρη της Μπέτυ στον Άλφρεντ γιατί ακόμα νομίζει πως είναι λόρδος.

Η Πένη λοιπόν, προμηθεύεται ένα καρτοκινητό, στέλνει μηνύματα και κάνει ανώνυμα τηλεφωνήματα στην κόρη της, διαβάλλοντας τον Άλφρεντ. Θα καταφέρει να μπει ανάμεσα στο νεαρό ζευγάρι και να ενσπείρει αμφιβολίες στην καρδιά της Λίζας;

Παράλληλα ο Βασίλης και η Πωλίνα επισκέπτονται ξανά την θεία Παυλίνα, αυτή τη φορά μαζί με τον δήμαρχο και συμβολαιογράφο Περικλή Μπακλάφα, για να προωθήσουν το ζήτημα της κληρονομιάς της Γκουργκουτζέλας. Τι θα γίνει όταν την ίδια ακριβώς ιδέα έχουν και η Πένη με τον Λυκούργο;

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Απόσπασμα από το ξεκαρδιστικό επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε στις 21:00

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Δείτε το τρέιλερ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ