Ανδρουλάκης: Μητσοτάκης και Τσίπρας επιθυμούν να ελέγξουν τους αρμούς της εξουσίας

Στην υπόθεση των παρακολουθήσεων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά την ομιλία του στο Ζάππειο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 48η επέτειο της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Ανδρουλάκης στην ομιλία του υπογράμμισε ότι  υπάρχουν πολλά ερωτήματα για τα οποία πρέπει να απαντήσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

«Μητσοτάκης και Τσίπρας επιθυμούν να ελέγξουν τους αρμούς της εξουσίας», ανέφερε σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ,  ο Νίκος Ανδρουλάκης τονίζοντας πως η Ελλάδα έχει ανάγκη να γυρίζει σελίδα.

«Το φακέλωμα και το “ελάτε στο τμήμα να ενημερωθείτε” τελείωσε οριστικά με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, γι’ αυτό δεν ανέχομαι να μου ψιθυρίσουν στο αυτί. Δεν θα συμμετάσχω στις παρανομίες τους», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν θέλουν να ρίξουν φως στην υπόθεση παρακολούθησής του αναφέροντας παράλληλα τις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη.

“Να εγκρίνει άρση απορρήτου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ ώστε να ενημερωθούν όλοι για τον λόγο παρακολούθησης”, πρόσθεσε.

Δεν θα αφήσω κανέναν να ρίξει σκιά στην πολιτική μου διαδρομή” σημείωσε αναφέροντας τις θέσεις που έχει κατά καιρούς εκφράσει στην ευρωβουλή.

“Για τα εθνικά θέματα δεν δέχομαι να κουνάνε το δάκτυλο στην Δημοκρατική Παράταξη” τόνισε επίσης ο κ. Ανδρουλάκης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην αρχή της ομιλίας του είπε ότι “σήμερα δεν είχα την τύχη με το μέρος μου, έχω όμως την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας και αυτό αποδεικνύει η πολύ μεγάλη συγκέντρωση που είναι μήνυμα αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής παράταξης”.

Όπως είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, “σαν σήμερα ιδρύθηκε το ΠΑΣΟΚ για να σπάσει κάθε κατεστημένο της εποχής, σημείωσε και συνέχισε λέγοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό για να ξαναπιάσει το νήμα από την αρχή».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ