Αναστάσιος Κανελλόπουλος: Αυτό είναι το κόμμα «ΕΑΝ» του πρώην αντεισαγγελέα

Έντονες πολιτικές και νομικές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το «τρικ» με το οποίο ο Ηλίας Κασιδιάρης προσπαθεί να παρακάμψει τον νόμο που μπλοκάρει την κάθοδο του κόμματός του στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Κασιδιάρης: Τα νομικά «τερτίπια» του για να παρακάμψει το «μπλόκο» – Παραδίδει το τιμόνι σε πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος είναι έτοιμος όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος, να αναλάβει την προεδρία στο κόμμα «Έλληνες για την Πατρίδα» έπειτα από επαφές που είχε με την διοικούσα επιτροπή, όπως είπε και εφόσον γίνουν κάποιες απαραίτητες αλλαγές στο καταστατικό του κόμματος.

Στις αρχές Μαΐου το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου  θα κρίνει ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις εκλογές.

Η ίδρυση του «ΕΑΝ»…

Ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει ιδρύσει το κόμμα «ΕΑΝ» και μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα του για να δει τις προγραμματικές δηλώσεις του και τη σύγκλιση ή ταύτιση που υπάρχει με τις απόψεις του Ηλία Κασιδιάρη.

Το “ΕΑΝ…” αυτοαναφέρεται ως «μονόδρομος και διακαής πόθος της μεγάλης πλειοψηφίας του Λαού. Αναγγέλλοντες προς τον Ελληνικόν Λαό, την ίδρυση νέου Κόμματος, έχομεν την βεβαιότητα ότι αναγγέλλομεν ευχάριστη είδηση».

«Στόχος του «ΕΑΝ…» είναι η Ελλάδα να γίνει ένα κράτος:

  • που θα εξασφαλίζει σε όλους του Έλληνες πολίτες, Ισονομία, Παιδεία, Υγεία, Εργασία, Ευημερία, Τάξη και Ασφάλεια,
  • που με αμείλικτη αυστηρότητα θα πατάξει το έγκλημα και την βία,
  • που θα ξεριζώσει κάθε εστία διαφθοράς και κάθε θύλακα αντικοινωνικής συμπεριφοράς,
  • που θα προστατεύσει την κοινωνία και πρωτίστως την Νεότητα από τα ναρκωτικά,
  • που θα αναρριπίσει το Πατριωτικό και Θρησκευτικό αίσθημα των Ελλήνων,
  • που θα θέσει τέρμα στον Λαθρομεταναστευτικό Εποικισμό της χώρας,
  • που με νόμιμα μέσα θα απαλλάξει το Κέντρο της Πρωτευούσης και άλλες περιοχές αυτής, ως και της λοιπής Ελλάδος, από την πνιγηρά ατμόσφαιρα, που πηγάζει από την πλημμυρίδα των Λαθρομεταναστών”.

Το όνομα του «ΕΑΝ» προέρχεται από τον υποθετικό σύνδεσμο, δεν είναι τα αρχικά κάποιων λέξεων.

«ΕΑΝ όλα αυτά μιλούν στην ψυχή σας!

ΕΑΝ όλα αυτά είναι και η δική σας επιθυμία!

ΕΑΝ συμμερίζεσθε τις ιδέες μας, τις αγωνίες μας και τις ανησυχίες μας, σας καλούμε να στρατευθείτε στο πλευρό μας, για την ανατροπή με νόμιμα μέσα του σημερινού διεφθαρμένου Καθεστώτος, όμοιο του οποίου, ουδέποτε εις το παρελθόν εγνώρισε ο τόπος”, αναφέρεται στη δήλωση του κόμματος» αναφέρεται στην ιστοσελίδα του κόμματος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ